İNCEHESAP BOYKOT İSMİ VE LİNKİ YASAKLANSIN

bu kadar reklam yapıp site altyapını buna göre güncellemeyip insanları oyalayıp 1 tl diye insanları kandıran siteden ürün alınmaz forumda neredeyse tüm insanlar aynı sorunları yaşıyor iken botçular sorun yaşamıyor
ya bi şeye dair bilgin yok boş boş konuşuyosun uzatma daha çok rezil etme kendini. alan aldı alamayan da senin gibi konu açıp ağlıyo işte.

2 tarafta halkı aslında. Hazır sistemlerde de hep böyle oluyordu ama o hazır sistem siteleri boykot edilip yasaklanmadı. Sadece donanım arşivinin değil diğer teknoloji kanallarıda aynı şekilde site çöküyor gibi şeylere maruz kaldılar ama bir şey olmadı. Artık bilerek mi bilmeden mi bilmiyorum yavaslayip çöküyor. Ama alanda olmuş baya bi. İhtiyaci olup alanlara hayırlı olsun. Boylut işi zor ve gereksiz maalesef.

bu kadar reklam yapıp site altyapını buna göre güncellemeyip insanları oyalayıp 1 tl diye insanları kandıran siteden ürün alınmaz forumda neredeyse tüm insanlar aynı sorunları yaşıyor iken botçular sorun yaşamıyor
Kandırmak nerde arkadaşım? Herkese 1 liraya kulaklık diye mi yaptılar reklamını? Liseli gibi ağlıyosunuz şurda çok komik ya, ha şu firmayı savunacak değilim firma batsa da umrumda olmaz ama yani şurda dünya sizin etrafınızda dönüyomuş gibi ben alamadım site yasaklansın, oldu sen dedin diye yasaklayacaklar siteyi forumda.

bosuna para veriyormusum demek ki
bunun senle benle alakası yok ki sunucuların belli bi kapasitesi var sen tıklayıp istek gönderiyosun sunucuya sonra siteye giriyosun fakat sunucu dolduysa nasıl alsın seni siteye?

ya bi şeye dair bilgin yok boş boş konuşuyosun uzatma daha çok rezil etme kendini. alan aldı alamayan da senin gibi konu açıp ağlıyo işte.
1752272683233.webp

2 tarafta halkı aslında. Hazır sistemlerde de hep böyle oluyordu ama o hazır sistem siteleri boykot edilip yasaklanmadı. Sadece donanım arşivinin değil diğer teknoloji kanallarıda aynı şekilde site çöküyor gibi şeylere maruz kaldılar ama bir şey olmadı. Artık bilerek mi bilmeden mi bilmiyorum yavaslayip çöküyor. Ama alanda olmuş baya bi. İhtiyaci olup alanlara hayırlı olsun. Boylut işi zor ve gereksiz maalesef.
bilerek falan değil hocam sunucu kapasitesi doluyo server requestlere response veremiyo ve cloudflare hatası veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne anlatıyon dayı sen ben ne diyorum sen bana itin köpeğin giydiği tshirt'i atıyosun :D?

bilerek falan değil hocam sunucu kapasitesi doluyo server requestlere response veremiyo ve cloudflare hatası veriyor.

ne anlatıyon dayı sen ben ne diyorum sen bana itin köpeğin giydiği tshirt'i atıyosun :D?
1752272877588.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
bombok site

bilader psikolojik hastalıkların var seni kendi haline bırakıyorum ağla ve sinir stresini at.

ayrıca sen zaten boykot et incehesap'ı. sen incehesap ve oksid gibi kaliteli bi firmadan hizmet almayı haketmiyorsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Sadece insan girse yine iyi, kim bilir kaç tane bot siteye kaç yerden request atmıştır ürünü çekebilmek için. Siteye ek kapasite almışlardır zaten ama DDOS gibi bir şey bu yapılan, Google gibi bir mega bir sunucun yoksa çöker yani 😀

Ürün bitince hemen site açıldı neden diyenler varsa, ürünün fiyatının 1TL olmadığını gören bot devreden çıkıyor. İnsanlardan da gören oldukça siteyi kapatıyor yük bir anda düşüyor.

Hocam ben de 5 dk denedim olmadı çıktım nasip değilmiş , en popüler konusu incehesap gaming gecesi olan bir forumda onca kişi ekmeğini yemişken bedavaya ürün alamadığı için boykot yapma fikri komik geliyor bana ama kendileri bilir güzel fırsat gelirse seve seve tıklayacaklar 🤣

Geri