İNCEHESAP BOYKOT İSMİ VE LİNKİ YASAKLANSIN

İNCEHESAP İSMİ FORUMDA YASAKLANSIN , İNCEHESAP LİNKLERİ ENGELLENSİN SİNERJİYE YAPILAN TARİFE AYNEN UYGULANSIN

SEBEP

İNSANLARA 1 TL ÜRÜN VERİCEGİZ DEYİP SAAT 00.00 DA İNSANLARI MAGDUR EDİP 30 DK BANT DARALTMASI UYGULAYAN SİTEYİ BOZAN SONRA ÜRÜN 1000 TL YE ÇIKINCA SANİYESİNDE HİÇBİR PROBLEM OLMADAN ALIŞVERİŞ YAPILABİLEN SİTEYE DÖNMESİ KOMEDİDİR ARTIK DA FORUM SAKİNLERİ OLARAK BU SİTEYİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ

SEBEP 2

BOTÇU VS İNSANLARIN SİTEYE GİRİP İNSANLARIN HAKINI YEMESİNİ ENGELLEMEYEN REKLAM BASIP SİTEYİ BOZAN FİRMANIN DA FORUM DA YERİ YOK

Boykot
destek

yok bedava verseler almam insanları enayi yerine koymak büyük ayıp 500 stok var deyip 45 dk beyaz ekran site çöüyor ne hikmetse 1000 tl oldugunda bak sen jet motoru gibi site açılıyor allah allah
Siz almasınız ama hemen herkes alır. Yoksa haklısınız biraz boykot edip gününü göstermek lazımda nerdeeee

İNCEHESAP İSMİ FORUMDA YASAKLANSIN , İNCEHESAP LİNKLERİ ENGELLENSİN SİNERJİYE YAPILAN TARİFE AYNEN UYGULANSIN

SEBEP

İNSANLARA 1 TL ÜRÜN VERİCEGİZ DEYİP SAAT 00.00 DA İNSANLARI MAGDUR EDİP 30 DK BANT DARALTMASI UYGULAYAN SİTEYİ BOZAN SONRA ÜRÜN 1000 TL YE ÇIKINCA SANİYESİNDE HİÇBİR PROBLEM OLMADAN ALIŞVERİŞ YAPILABİLEN SİTEYE DÖNMESİ KOMEDİDİR ARTIK DA FORUM SAKİNLERİ OLARAK BU SİTEYİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ

SEBEP 2

BOTÇU VS İNSANLARIN SİTEYE GİRİP İNSANLARIN HAKINI YEMESİNİ ENGELLEMEYEN REKLAM BASIP SİTEYİ BOZAN FİRMANIN DA FORUM DA YERİ YOK

Boykot
Bant daraltması da uygulamıyorlar direkt adresi siliyorlar. Geçenlerde 1 tl yapılan kulaklığı adres çubuğunun sonuna ? ekleyerek almıştım hatta 3 tane almıştım. İncehesap rezalettir.

SEBEP

SEBEP 2

Boykot
Elinize sağlık, destekleniyorum.

Siz almasınız ama hemen herkes alır. Yoksa haklısınız biraz boykot edip gününü göstermek lazımda nerdeeee
benim için bu forumda ismi cismi yasaklansın kafi dedigim gibi isteyen istedigini almakta özgür ama insanları keriz yerine koymak o apayrı dünya

Sitenin çökmesi mantıksız cloudflare doğrulama ekranı bile gelmeden çökmüş diyorlar

Sinerjinin süreci biraz farklı orada Abdullahın haklı olduğu noktalar vardı kampanyalarını ertesi gün yapsalar daha doğru olurdu ama sinerjinin yaptığı da suç kandırma vs değildi sonuçta
Sinerj Olayı Nedir Tam Olarak

Alsan en kral incehesap derdin alamayinca boykot. iki yuzluluk yapmayin. Bende alamadim ama boyle bir sey olacagi belliydi alamadin diye suclu site degil. Biraz sans isi bu isler kafaya takmayin bu kadar. Hayata devam.

benim için bu forumda ismi cismi yasaklansın kafi dedigim gibi isteyen istedigini almakta özgür ama insanları keriz yerine koymak o apayrı dünya
Hocam ama ucuza sistem verirse fp olarak sistem önerisi isteyenlerede mi öneremicez

Sinerj Olayı Nedir Tam Olarak
Konusu silinmişti diye hatırlıyorum DA bir sistem çıkardı iyiydi ama biraz daha iyisini bir saat felan sonra neredeyse birebir parçalarla sinerji çıkardı tabi insalarda onu aldı baya drama döndü banlanan oldu forumda o gün :kekw:

Alsan en kral incehesap derdin alamayinca boykot. iki yuzluluk yapmayin. Bende alamadim ama boyle bir sey olacagi belliydi alamadin diye suclu site degil. Biraz sans isi bu isler kafaya takmayin bu kadar. Hayata devam.
alsam kral demem uyguna aldım derim ama insanları enayi yerine koyup 45 dk oyalayıp sonrada aa tüh bitti şimdi jet motoru gibi sitemiz çalışıyor huhu kandırmacadır yani hiçbir zaman 500 stok yoktu max 100 stok vardı milletide topladılar siteye boş yere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,620
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri