İncehesap bu hazır sistem Alınır mı?

PC bu
Parçalar nasıl degistirilmeye gerek bir şey varmı?
Bulabildiğim en f/p bu
36K Gibi Bir Fiyata Bitirmek İstiyorsan Bunu Al Geç Derim .

Yaptığım Özelleştirmeleri Unutma .

1754976458271.webp

Son düzenleme:
PC bu
Parçalar nasıl degistirilmeye gerek bir şey varmı?
Bulabildiğim en f/p bu
Bence bir süre incehesaptan sistem alınmaz. Soğutucu seçenekleri baya kötü. Koydukları soğutucu 2 ısı borulu stok fandan hallice. Özelleştirme yapmak istesen düzgün soğutucu yok ve pahalı. Diğer özelleştirmeler de kötü 1-2 hafta önce daha iyiydi.

Bence bir süre incehesaptan sistem alınmaz. Soğutucu seçenekleri baya kötü. Koydukları soğutucu 2 ısı borulu stok fandan hallice. Özelleştirme yapmak istesen düzgün soğutucu yok ve pahalı. Diğer özelleştirmeler de kötü 1-2 hafta önce daha iyiydi.
Yaptığım Sistem Alınabilir Bence Sence ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yaptığım Sistem Alınabilir Bence Sence ?
Yine düzgün soğutucu yok ki sistemde. Gamepower nebula olsa ne olur stok fan olsa ne olur. Özelleştirmeler sıfır fiyatından pahalı.
Anakart özelleştirmesi de iyi değil. 6000mhz ram alıyorsun anakart 5600mhz
Segotep psu ve kasa bilgim yok.

Yine düzgün soğutucu yok ki sistemde. Gamepower nebula olsa ne olur stok fan olsa ne olur. Özelleştirmeler sıfır fiyatından pahalı.
Anakart özelleştirmesi de iyi değil. 6000mhz ram alıyorsun anakart 5600mhz
Segotep psu ve kasa bilgim yok.
Evet Ama Çözülmeyecek Sorunlar Değilki .

Geliştirmeye Açık Amd'ye Geçiş Yaparsan Çok Zorlanmazsın .

Soğutucuda Dert Değil Alınır Bütçe Çok Düşük Kalıyor .

• Beğen
BAşka sitedemi bakayim

• Beğen
Baktım da işlemci Intel yerine golddaki daha iyi degilmi
Amd Daha Verimli Ama Fiyat Bazlı Bakarsan Benim Attığımı Alıp Daha Sonrasında Amd'ye Geçiş Yaparsan Çok Daha Mantıklı bir şey Yaparsın Sistemi Ucuza Getirirsin Sonra Amd'ye Geçersin Mantığında :kizginpeepo:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amd Daha Verimli Ama Fiyat Bazlı Bakarsan Benim Attığımı Alıp Daha Sonrasında Amd'ye Geçiş Yaparsan Çok Daha Mantıklı bir şey Yaparsın Sistemi Ucuza Getirirsin Sonra Amd'ye Geçersin Mantığında :kizginpeepo:
Amd'ye Geçerken Sadece Anakart , İşlemci , Soğutucu Alırsın Olur Biter .

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amd'ye Geçerken Sadece Anakart , İşlemci , Soğutucu Alırsın Olur Biter .
Sonradan gecemem meder Gold nasıl ozellestirebilirim tavsiyen varmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,237
Üyeler
183,079
Son üye
Eyelpi7
Geri