y1gitsl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 534
Alamassamda kısmet değilmişValla ben güvenmiyorum hocam![]()
Alamassamda kısmet değilmişValla ben güvenmiyorum hocam![]()
Birisi gamepower mouse diğeri James Donkey mousepad diye hatırlıyorum ama geçen senelerdede 1 liraya James Donkey mouse vermişlerişimdiye kadar 2 kere 1 ₺ ürün çıktı sanırım biri mouse pad diğeri mouse du gerçek fiyatları neydi onların normalde hatırlayan varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilerek Yüksek stoklu ürünü açmıyorlar sona bırakacaklar ki millet siteye girsin uzun süre diye![]()
ssd de 1tl olomaz heraldessd 250 stok var o mu olacak
o var da neyin makrosu ne atıcam tuşa![]()
Logitech G HUB Oyun Yazılımı
Fare, klavye, kulaklık, hoparlör ve web kamerası ayarlarınızı özelleştirmenizi ve optimize etmenizi sağlayan gelişmiş oyun yazılımı G HUB ile Logitech G oyun donanımınızın tüm potansiyelini ortaya çıkarın. Diğer oyuncuların profillerini indirin, kendi profilinizi oluşturun ve çok daha fazlasını...www.logitechg.com
Hocam sitelerinde öyle yazıyor oluyormuş demek kinasıl olmuyor ? sipariş verirken ben kaydettim , kayıtlı bende hatta deneme sepete ürün ekledim direk çıktı kartım.
Normal bende kurdum çünkü heheHer türlü cihazdan 2 farklı alarm kurmam normalmi ?
30 liraya bi ürünleri var mı hocam alıp iptal etsem kartta başka para yokDaha önce alışveriş yaptıysanız öyle kayıt oluyor kart İlkkez alacaksanız manuel girmek zorundasınız
Alıntıyı görüntüle
Aynen babamla benim kartlarım çıkıyor.Daha önce alışveriş yaptıysanız öyle kayıt oluyor kart İlkkez alacaksanız manuel girmek zorundasınız
Alıntıyı görüntüle