y1gitsl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 534
1tl ye su alamıyoz çok bişey bekleme yaniAt eşşek marka kulaklıklar ve ya mousepadlar indirime giriyor çok ümitlenmeyin.
1tl ye su alamıyoz çok bişey bekleme yaniAt eşşek marka kulaklıklar ve ya mousepadlar indirime giriyor çok ümitlenmeyin.
kargo 15 tl tutuyor 16 toplamda.1tl ye almıyorsun ama neyse. Kargo dahil değil 30tl tutar.
Nasıl yazıyorsun ? Benim bildiğim makro ile olmuyor program lazım.klavyenize mousenize macro yazın beyler bu kadar basit....
Klavyen hangi markaysa onun programından galibaNasıl yazıyorsun ? Benim bildiğim makro ile olmuyor program lazım.
benim mouse logitech g203 ne yapmam lazımKlavyen hangi markaysa onun programından galiba
Logitech makro programından yaz gogleden indirbenim mouse logitech g203 ne yapmam lazım
Şuan aşırı rekabet var kimse söylemezKartımı nasıl kayıt edebilirim
ne alaka onun gibi olunca sen mi alacaksın?
sakin sakin ironi yaptım ciddiyete bindirmişsinizBencil aç k
Bencillige gerek yok yaw 300 stok diyorsunuz bitmez zaten hemenŞuan aşırı rekabet var kimse söylemez
Anında bitecek sonra buraya gelip 300 stok değildi insanları kandırıyorlar yazacaksınBencillige gerek yok yaw 300 stok diyorsunuz bitmez zaten hemen
300 stoğu kim söylediBencillige gerek yok yaw 300 stok diyorsunuz bitmez zaten hemen