Neler Yeni

İncehesap.com güvenilir mi? ?

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
İmzanızın sonundaki PALİT FANBOY lafından kimin fanboy olduğu daha net anlaşılıyor. Palit Dünyanın En İyisi Tamam
@slendeth
Kazıklanmışsın kabul et.
O fiyata 3070 GameRock alınıyor.
Sırf bi görüntü için performanstan vazgeçmek. Asıl fanboyluğu siz yapıyorsunuz
Pahalıya almışsınız 3060 Ti'ı. Arkadaşa da Gamerock kullandığı için fanboy demişsiniz. Kimse görüntüsünü beğenmek zorunda değil ama herkes objektif olmak zorunda. Bu kart soğutma anlamında en iyi RTX 3070'lerden, fiyatına göre en iyisi denebilir.
@slendeth Sen konuyu bu hale getirdin
Ben sana sadece gerçekleri söyledim kazıklandın diye
Kabullenmek zor geldi herhalde
Arkadaşlar birbirinize boş yapmayınız.İsteyen gider 7.000 TL'ye 3060 alır isteyen 3070 alır.Herkesin parası kendine boş muhabbetten kaçınalım.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Arkadaşlar birbirinize boş yapmayınız.İsteyen gider 7.000 TL'ye 3060 alır isteyen 3070 alır.Herkesin parası kendine boş muhabbetten kaçınalım.
Asus ROG un para israfı olduğu evrensel bir gerçek ama

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İmzanızın sonundaki PALİT FANBOY lafından kimin fanboy olduğu daha net anlaşılıyor. Palit Dünyanın En İyisi Tamam
Palit fanboy kavramında bi ince saklı.
Palit alan insan görüntüye para vermeyen parasını çöpe atmak isteyemeyen kişidir. TDK ya böyle geçsin

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Asus ROG un para israfı olduğu evrensel bir gerçek ama
Aga sana göre öyledir ama adam asus markasına güveniyodur kendine göre iyidir vardır parası almıştır birbirinizle didişmeye değmez yani onu diyorum.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Aga sana göre öyledir ama adam asus markasına güveniyodur kendine göre iyidir vardır parası almıştır birbirinizle didişmeye değmez yani onu diyorum.
Haklısın
Ama hangi açıdan bakarsan bak yine mantıksız oluyor
Tüm 3060 Ti ların içinde aynı NVIDIA nın ürettiği çip var
Hani Asus olsa ne yazar inno3D olsa ne yazar Palit olsa ne yazar

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ahahahahah Palit Fanboyları Her Yerde. Siz Yolunuzda Devam Edin Hocam
Senin gibi cahil bir insan yüzünden onca FPS kaybolacak.

slendeth

80+
Senin gibi cahil bir insan yüzünden onca FPS kaybolacak.
En Zeki Ve Kültürlü Sensin (y)

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Siz Ekran Kartınıza Bakarken O Çirkinliğe Dayanabiliyorsanız Diyecek Bir Şeyim Yok. Güle Güle Kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Palit Alan Ucuzluğun Fanboyudur. Rog Alan İse Kalitenin ;)
Ne diyim cahillik ve fanboyluk böyle bir şey, bağımlılık gibi. Yenemezsin o düşünceyi.
Görünüşü kötü diye kalitesiz olmaz bir ürün.
Örneğin dünyanın en çirkin soğutucusu Noctua D15 aynı zamanda en iyi hava soğutucularından birisi.
Siz anca ufak bir bilgisi olan insanların düşünceleri ve adını en çok duyduğunuz marka diye Asus ve eM eS aY dan başka kaliteli marka yok sanıyorsunuz. Burda adam gelsin ''insanlar serin çalışan bir ekran kartıyla keyiflice oyun oynasın'' diye yıllarını versin, sen hala ''ucuz marka'' de. Dünyanın en eski ekran kartı üreticilerinden birisi olan Palit'in giriş seviyesinden üst seviyeye kadar çok başarılı modelleri bulunuyor. ROG alan gösteriş fanboyudur. Ben de çok seviyorum ROG serisini ama yüce ve kutsal bir seri değil. Bir kaç derece daha serin ve görüntüsü daha güzel sadece. Dual serisinin bile fanları ROG ile aynı. Yani ROG diye kutsal bir güç eklenmiyor ekran kartına.
Siz de ışıq için ve ''coyin dı ripablik'' yazısını görmek için kendi bildiğinizi okuyup kazık yemişsiniz. Hayırlı olsun. Şimdi aR o Ci ekran kartınızla kazık yediğiniz halde kendinizi avutun.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kendime zeki falan demiyorum. Firmalar arasındaki farkları orada yazılı. ROG STRIX'e para verilecekse tek koşul altında verilmeli fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı olmalı ve aynı modele sahip olmalı. Ben fanboyluk yapmıyorum yeri geldiğinde ROG STRIX'de öneriyorum ama INNO3D gibi markaların
ROG STRIX'den iyi olduğu kesin. Galax WTF Edition ROG STRIX'i tokatlıyor.

slendeth

80+
Kendime zeki falan demiyorum. Firmalar arasındaki farkları orada yazılı. ROG STRIX'e para verilecekse tek koşul altında verilmeli fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı olmalı ve aynı modele sahip olmalı. Ben fanboyluk yapmıyorum yeri geldiğinde ROG STRIX'de öneriyorum ama INNO3D gibi markaların
ROG STRIX'den iyi olduğu kesin. Galax WTF Edition ROG STRIX'i tokatlıyor.
Aynen Tokatlıyor Aynen

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Boş yapmayı kes de az araştır. Size üzülmüyorum, kazık yediğinize hiç üzülmüyorum biliyor musunuz. Ama korkuyorum, bu cahillikle insanları da yanlış yönlendirsiniz diye. Gerçi report butonunu kullanmak kadar da zevkli şey yok :D.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Aynen Tokatlıyor Aynen