akifkaplank
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
İncehesap'ın güvenilir bi' alış-veriş sitesi olduğunu Abdullah Abi sayesinde zaten biliyorum. Ama babam güvenmiyor. Ne yapabilirim?
İncehesap'ın güvenilir bi' alış-veriş sitesi olduğunu Abdullah Abi sayesinde zaten biliyorum. Ama babam güvenmiyor. Ne yapabilirim?
Okumadın heraldeevet gayet güvenilir
Oradan alışveriş yapan kişilerin yorumlarını okutabilirsinİncehesap'ın güvenilir bi' alış-veriş sitesi olduğunu Abdullah Abi sayesinde zaten biliyorum. Ama babam güvenmiyor. Ne yapabilirim?
adam güvenilir mi değil mi diye sormuş babasına belki buradan göstericekDolandırılırsak bi daha bişe istemicem. De.
Post automatically merged:
Okumadın heralde
Galiba öyle yapacağımadam güvenilir mi değil mi diye sormuş babasına belki buradan göstericek
Anne veya babalar bilgisayar gibi ciddi teknolojik aletleri internetten almayı güvenli bulmuyor olabilirler ki aynı durum bizimkiler için de geçerli idi. Ben durumu kendim izah ettim, artık birçok alışverişi internet üzerinden yapıyoruz. İncehesap, İtopya gibi markalar güvenilirdir sıkıntı olmaz. Dünya sürekli değişiyor ve buna ayak uydurmamız lazım. Ek Not: Başka bir sitenin güvenilirliğini sorgulamak istiyorsanız (eticaret.gov.tr) adresinde kayıtı var mı veya site adresi güvenilir mi? Şikayetvar gibi siteler önemli rol oynarlar.Galiba öyle yapacağım![]()
Gayet güvenilir alışveriş sitesi piyasaya göre ürünleri genellikle uygun oluyor ve bugüne kadar yaptığım tüm alışverişlerimde gayet memnun kaldımİncehesap'ın güvenilir bi' alış-veriş sitesi olduğunu Abdullah Abi sayesinde zaten biliyorum. Ama babam güvenmiyor. Ne yapabilirim?
Mousepad'imi oradan sipariş etmiştim. Sorunsuz bir şekilde elime kısa sürede ulaştı. Kargo takip sistemleri sorunsuz işlemekte, kargoya kısa sürede veriyorlar ürünü. Paketlemeleri de gayet iyi.İncehesap'ın güvenilir bi' alış-veriş sitesi olduğunu Abdullah Abi sayesinde zaten biliyorum. Ama babam güvenmiyor. Ne yapabilirim?