Neler Yeni

İncehesap.com güvenilir mi

Wadek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Demir
Arkadaşlar incehesap.com dan Webteknonun bilgisayarını alıcaktım fakat biraz Youtube da araştırdım ve 2.el veya Msi ekran kartı markası yerine HDX denilen başka bir ekran kartı takıp yollamışlar ve servise gönderincr de anakarta zarar verilmiş bir şekilde gelmiş sipariş etsem böyle bir sorun yaşar mıyım veya önerir misiniz ordan bilgisyar almayı

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Çoğu kişi memnun.He bir tane PC hocası ile bu siteden sorun yaşayan arkadaş var.

ultrAslan

80+ Bronze
Arkadaşlar incehesap.com dan Webteknonun bilgisayarını alıcaktım fakat biraz Youtube da araştırdım ve 2.el veya Msi ekran kartı markası yerine HDX denilen başka bir ekran kartı takıp yollamışlar ve servise gönderincr de anakarta zarar verilmiş bir şekilde gelmiş sipariş etsem böyle bir sorun yaşar mıyım veya önerir misiniz ordan bilgisyar almayı

Ben bir çok arkadaşıma öneriyorum ayrıca kendimde alış veriş yapyorum şimdiye kadar bir sorunum olmadı ama olmayacak anlamına gelmez. ne almaya düşünüyorsun

samy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ömer Sami Uslu
Daha önce alışveriş yapmadım ama indirimlerinin tümü yalan özellikle şu gaming gecesi olayı.

Wadek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Daha önce alışveriş yapmadım ama indirimlerinin tümü yalan özellikle şu gaming gecesi olayı.
2.el ya da garantiden gelmiş parçaları yolluyolarmış.

• Beğen
Reaksiyonlar: samy

ultrAslan

80+ Bronze

Wadek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çekineceğin bir şey yok kardeşim ver siparişini sıkıntı yaşamazsın montajını kendin yapacaksan destekten yaz hızlıda kargoya veriyorlar. en azından bana öyle yapmışlardı :)
Sağolasın hocam teşekkür ederim iyi forumlar

ultrAslan

80+ Bronze

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Mustafa Enes Bulut
Teklonoji şans işi kanka ben sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum çünkü gercekten öyle kötü olsalar bunca youtuber ordan PC toplatip da millete satmaz

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
valla en az 10 bin tllik parça alımım vardır hiç öyle bir şey yaşamadım.
Bilmem öyle diyorlar.Çok söyleyen var.Ama ben de hep önermiştim.O gün bugündür önermiyorum Gaming Gecesini.

Hyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Serdar Ali Azazi
Twitter
NorthwestHyper
Facebook
serdarali.azazi
2 defa alışveriş yaptım hiçbir sorun olmadı. Arkadaşlarıma da yaptırdım onlarda memnunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,401
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom