Neler Yeni

İncehesap.com MSI GeForce RTX 5090 32G GAMING TRIO OC alışveriş sorunum

ziqzav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
cenk safi
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi incehesap.com sitesinden aldığım rtx5090 ürünü elime ulaştı. Ürünün psu bağlantı dişi kırık geldi. Bu sorun karşısında nasıl bir yol izlemeliyim birebir değişim istiyorum en hızlı şekilde nasıl değişim alabilirim destek ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...

Ekler

• 8c286361-fb89-465b-9036-2faa9d763a1e.jpg
    8c286361-fb89-465b-9036-2faa9d763a1e.jpg
    548.7 KB · Hit: 147
  • e3365e85-4f2f-4232-be37-407c25e85eb7.jpg
    e3365e85-4f2f-4232-be37-407c25e85eb7.jpg
    595 KB · Hit: 146

Clayz

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi incehesap.com sitesinden aldığım rtx5090 ürünü elime ulaştı. Ürünün psu bağlantı dişi kırık geldi. Bu sorun karşısında nasıl bir yol izlemeliyim birebir değişim istiyorum en hızlı şekilde nasıl değişim alabilirim destek ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
bı an fake sandım :D neyse ara musterı hızmetlerını kapıya gerekırse 10 arabayla gelıp merasımle alsınlar

(bırebır degısım yapmak zorundalar)

ziqzav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
cenk safi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bı an fake sandım :D neyse ara musterı hızmetlerını kapıya gerekırse 10 arabayla gelıp merasımle alsınlar

(bırebır degısım yapmak zorundalar)
Aradım mail atın dediler attım mailde de destek kaydı oluşturun dediler sistemleri sıkıntılı galiba resim eklememe rağmen destek kaydında resim gözükmüyor

Clayz

80+ Silver
Aradım mail atın dediler attım mailde de destek kaydı oluşturun dediler sistemleri sıkıntılı galiba resim eklememe rağmen destek kaydında resim gözükmüyor
bıdaha arayıp sorunu belırt

ziqzav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
cenk safi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bıdaha arayıp sorunu belırt
Kargo ile geri gönderiyorum. Benim anlamağım o parçanın nasıl kırıldığı. Testte dahi kabloyu çekip zorlama yapılsa psu girişinin komple yerinden çıkması daha olası değil mi ?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
mehmet ali oğuz
Kargo ile geri gönderiyorum. Benim anlamağım o parçanın nasıl kırıldığı. Testte dahi kabloyu çekip zorlama yapılsa psu girişinin komple yerinden çıkması daha olası değil mi ?
Üretim hatasıdır belki kısmetsizlik stoklarda yoktur şimdi bekle dur :(

Clayz

80+ Silver
Üretim hatasıdır belki kısmetsizlik stoklarda yoktur şimdi bekle dur :(
max 1 haftaya yollarlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

uretımden kaynaklıdır

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
mehmet ali oğuz
Valla ya işim içinde gerekli olan bi üründü. İtopyadaki ön siparişimi iptal edip hızlı gelsin diye incehesaptan almıştım yine bekliyoruz.
Sağlık olsun diyelim stok sorunu yaşamadan gönderirler umarım. Malum stoklar çok az girdi hemen hemen hepsi de bitti tükendi. Farklı model 5090 önerebilirler bir ihtimal.

max 1 haftaya yollarlar

uretımden kaynaklıdır
Stoklar sorunlu diyorum satılanlar bile ön sipariş ürünü şuanda sadece ürünün servise gidip rapor çıkması ws 1 hafta sürüyor ama sen bilirsin gene.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,932
İsim
Selim
Konudan bağımsız costum mu yapacaksin yoksa direkt takacakmisiniz kartı

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
TAHA KOÇAK
Kullanıcı hatası demezler inşallah.

ziqzav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
cenk safi
Sağlık olsun diyelim stok sorunu yaşamadan gönderirler umarım. Malum stoklar çok az girdi hemen hemen hepsi de bitti tükendi. Farklı model 5090 önerebilirler bir ihtimal.

Stoklar sorunlu diyorum satılanlar bile ön sipariş ürünü şuanda sadece ürünün servise gidip rapor çıkması ws 1 hafta sürüyor ama sen bilirsin gene.
Sorun yok ellerinde olan farklı 5090 modelinede razıyım. Özellikle sıvı soğutmalı olsa tadından yenmez

Konudan bağımsız costum mu yapacaksin yoksa direkt takacakmisiniz kartı
Direkt takmayı düşünüyorum bu kasaya

Kullanıcı hatası demezler inşallah.
O şekilde kırmamın imkanı yok öyle söyliyim size zaten anakart ve psuya hiç bağlantı yapmadım artık onlarıda görebiliyorsalar anlarlar

Ekler

• 405543ed-f934-44bf-9e74-76ad0fe1fd0e.jpg
    405543ed-f934-44bf-9e74-76ad0fe1fd0e.jpg
    283 KB · Hit: 39

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,932
İsim
Selim
Sorun yok ellerinde olan farklı 5090 modelinede razıyım. Özellikle sıvı soğutmalı olsa tadından yenmez

Direkt takmayı düşünüyorum bu kasaya

O şekilde kırmamın imkanı yok öyle söyliyim size zaten anakart ve psuya hiç bağlantı yapmadım artık onlarıda görebiliyorsalar anlarlar
PSU sadece oraya mi takılıyor arkaya takılacak yer var mı ?

Top Bottom