neyibaşka bir forum sitesinde yazmışlar, forum yöneticileri adamın mesajını kaldırıp banlamışlar. bu olay anca bu ülkede yaşanır
giriş yapamadığın url adresinin sonuna ? koyunca her yere giriş yapabiliyorsun <body> kısmını sildikleri için normal sayfası boş gözüküyor
Helal olsun dostum. Memleket dolandırıcı doluArkadaşlar Hani Hepimiz 2 Saattir F5 Atıp Erişmeye Çalışıyoruz ya, Adamlar Url Değiştirmişler. Kaynak Kodları Silmişler. Ancak URL'nin Sonuna ? Koyarsanız Siteye Giriliyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İşte Böyle Bir Trafik Dolandırıcılığına Sazan Gibi Atladık Arkadaşlar. Geçmiş Olsun.
Olan 2 Saat Zaman Kaybına Oldu.
aynen oyle yapmışlar son dakika öğrendim almak istediğim m2 yi oyle alabildim son stoktu muhtemelenArkadaşlar Hani Hepimiz 2 Saattir F5 Atıp Erişmeye Çalışıyoruz ya, Adamlar Url Değiştirmişler. Kaynak Kodları Silmişler. Ancak URL'nin Sonuna ? Koyarsanız Siteye Giriliyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İşte Böyle Bir Trafik Dolandırıcılığına Sazan Gibi Atladık Arkadaşlar. Geçmiş Olsun.
Olan 2 Saat Zaman Kaybına Oldu.
keşke bizede yazsaydınBende bu şekilde satın aldım hatta forumdan bir arkadaşa da yardım ettim
ya başka bir forumla anlaştılar ya da kendı çevrelerine sattılarKim silmiş peki niye silmiş amaç ne bunu yaparak orasını anlamadım