Neler Yeni

İNCEHESAP Dolandırıcılığı Kanıtı

CWBozoK

80+
sizce mantıklı mı hocam adam 1 TL den satsaydı 300 TL kazancaktı ama o 300 adeti 260 tan satta ellerine 80 bin TL civarı para geçıyor bunu bile bile yapmazlar max gerçekten satılan 30 40 tanedir muhtemelen
Kimse onlara 1 tl ye kulaklık verin demiyor. Zorla yaptırılan bir şey yok ortada. Kendileri bu kampanyayı yapıyorlar. Yaptıklarının doğru olmadığını dile getiriyorum sadece.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
MH752,Rampage Titan X, Sennheiser Gsp 350, QCY T13, QCY T5, Corsair HS50. Satılık diyorsan Sennheiser GSP350 satılık sadece.
Sadece satılık olan GSP350 ise diğerlerinin evde kalması normal bence kanka

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Bu durumla ilgili açıklama yapmaları gerekir.

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
ssd fiyatı iyidi ama alan aldı

Farway

80+ Silver
Sadece satılık olan GSP350 ise diğerlerinin evde kalması normal bence kanka
Mh752 yi ve titan x i kullanıyorum HS50 yedekte duruyor diğerleri kulak içi t5 i kullanıyorum. Gsp350 yide uygun diye almıştım satmak için.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Arkadaşlar Hani Hepimiz 2 Saattir F5 Atıp Erişmeye Çalışıyoruz ya, Adamlar Url Değiştirmişler. Kaynak Kodları Silmişler. Ancak URL'nin Sonuna ? Koyarsanız Siteye Giriliyor.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

İşte Böyle Bir Trafik Dolandırıcılığına Sazan Gibi Atladık Arkadaşlar. Geçmiş Olsun.
Olan 2 Saat Zaman Kaybına Oldu.
Aynı şeyi ben de sorguladım. Ya bana beyaz ekran geliyor ama satış devam ediyordu. URLi değiştirmişler halbuki "?" girince giriyor. Sitelerdeki soru işaretinden sonrası siteye parametre göndermek için kullanılır. Genelde akakçeden bi linke basın sonunda linkin ?utm-campagin=akakce&source=1 gibi şeyler yazar mesela bunları silseniz de o siteye girersiniz. Genelde istatistik için yapılıyor ama siteye o haliyle bir şeyler de gönderebiliyorsunuz o kısmı okuyup ona göre yonlendirme yapıyorlar. Anca bilmeyene yuttururlar. Cimere bi şikayet edeyim de bilirkişi olarak da gider raporumu yazarım.

Utanmadan millet yenilemesin diye de loading yazmışlar düz HTML'e aklsdfklasdk siz şakasınız abi.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mustafa Ödemiş
Aynı şeyi ben de sorguladım. Ya bana beyaz ekran geliyor ama satış devam ediyordu. URLi değiştirmişler halbuki "?" girince giriyor. Sitelerdeki soru işaretinden sonrası siteye parametre göndermek için kullanılır. Genelde akakçeden bi linke basın sonunda linkin ?utm-campagin=akakce&source=1 gibi şeyler yazar mesela bunları silseniz de o siteye girersiniz. Genelde istatistik için yapılıyor ama siteye o haliyle bir şeyler de gönderebiliyorsunuz o kısmı okuyup ona göre yonlendirme yapıyorlar. Anca bilmeyene yuttururlar. Cimere bi şikayet edeyim de bilirkişi olarak da gider raporumu yazarım.

Utanmadan millet yenilemesin diye de loading yazmışlar düz HTML'e aklsdfklasdk siz şakasınız abi.
ayıp gerçekten

mesut3467

80+ Bronze
Herkesi teknoloji cahili sandılar heralde. Kimse anlamazsa sorun kalmayacağını düşündükleri için bu kadar rahatlar.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar Hani Hepimiz 2 Saattir F5 Atıp Erişmeye Çalışıyoruz ya, Adamlar Url Değiştirmişler. Kaynak Kodları Silmişler. Ancak URL'nin Sonuna ? Koyarsanız Siteye Giriliyor.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

İşte Böyle Bir Trafik Dolandırıcılığına Sazan Gibi Atladık Arkadaşlar. Geçmiş Olsun.
vpn le acaba alabiliyor muyduk aklıma geldi ama denemedim bu arada kaynak kodları değiştirme mevzusunu anlamadım biraz daha bahseder misin?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Kulaklığı 13 dakika içinde alan biri olarak çok mutluyum cidden alıp çıktım daha uğraşmadım 2 saat olay devam etmiş alan çıksaydı kasmazdı. 1₺ ürünlerin hepsini almak cidden mutluluk verici. İncehesap beyaz ekran yaptıysa vsvs alan bir çok kişi var şansa mı alıyor? Ek olarak bana şansa aldın yazmayın hepsini aldım şimdiye kadar.

Ekler

• Screenshot_20220618-144323~3.png
    Screenshot_20220618-144323~3.png
    62.7 KB · Hit: 85
  • Screenshot_20220618-144318~3.png
    Screenshot_20220618-144318~3.png
    62 KB · Hit: 86
  • Screenshot_20220618-144032~3.png
    Screenshot_20220618-144032~3.png
    69.4 KB · Hit: 87

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Kulaklığı 13 dakika içinde alan biri olarak çok mutluyum cidden alıp çıktım daha uğraşmadım 2 saat olay devam etmiş alan çıksaydı kasmazdı. 1₺ ürünlerin hepsini almak cidden mutluluk verici. İncehesap beyaz ekran yaptıysa vsvs alan bir çok kişi var şansa mı alıyor? Ek olarak bana şansa aldın yazmayın hepsini aldım şimdiye kadar.
Statik ip olanların bazıları alabilmiş. Cgnat İp havuzunda olanlar girememiş çoğunlukla. Ama Bu trafik dolandırıcılığı gerçeğini değiştirmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

vpn le acaba alabiliyor muyduk aklıma geldi ama denemedim bu arada kaynak kodları değiştirme mevzusunu anlamadım biraz daha bahseder misin?
Olay şu, url'yi değiştirip php olan url'nin kaynak kodlarını boşaltmışlar. Bu sayede beyaz ekran yiyip giremedik. Sonra ne hikmetse ? İşareti koyanlar, yani php? Url'sine giriş yapanlar, direkt satın alabildiler. Sitede her türlü sekmeye girip sepete giremememizin sebebi bu, kısaca trafik kasma tekniği. Oldukça başarılı oldular, site 1 ayda alamadığı trafiği 2 saatte aldı.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
Statik ip olanların bazıları alabilmiş. Cgnat İp havuzunda olanlar girememiş çoğunlukla. Ama Bu trafik dolandırıcılığı gerçeğini değiştirmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olay şu, url'yi değiştirip php olan url'nin kaynak kodlarını boşaltmışlar. Bu sayede beyaz ekran yiyip giremedik. Sonra ne hikmetse ? İşareti koyanlar, yani php? Url'sine giriş yapanlar, direkt satın alabildiler. Sitede her türlü sekmeye girip sepete giremememizin sebebi bu, kısaca trafik kasma tekniği. Oldukça başarılı oldular, site 1 ayda alamadığı trafiği 2 saatte aldı.
valla ben adres kısmına kadar gidebildim ama hata verdi sürekli alamadım

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

İyi Farketmişsiniz Zaten Belli Bide Bu Tarz Şeyleri İtopyada Sinerjide Gamegarajdada Denesene Bakalım Nasıl Şeyler Ortaya Çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,337
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz