Sen olayı tam kavrayamamışsın kardeşim. Alan çıksaydı diye bir şey yok. O site gezinenler yüzünden kasmıyor. Adamlar bilinçli olarak kodları değiştiriyorlar. Senin gitmek istediğin url yani adresi boş sayfaya yönlendiriyorlar ki sende ne oldu bu lanet olasıca siteye deyip sürekli F5 yaparak yenilemeye devam ediyorsun. Bu da adamlara site giriş trafiği sağlıyor. Yani anlayacağın 1 milyon kişi aynı anda o siteye zaten girmeye çalışmıyor. Adamlar 1 tl kulaklık ayağına sitelerinin ziyaret trafiğini yükseltmeye çalışıyorlar. Bunda da baya bir başarılı oldular. Nasıl mı insanların umutlarını çalarak. Bu arada bende statik ip olmamasına rağmen alabildim fakat bir buçuk saatimi aldı.Kulaklığı 13 dakika içinde alan biri olarak çok mutluyum cidden alıp çıktım daha uğraşmadım 2 saat olay devam etmiş alan çıksaydı kasmazdı. 1₺ ürünlerin hepsini almak cidden mutluluk verici. İncehesap beyaz ekran yaptıysa vsvs alan bir çok kişi var şansa mı alıyor? Ek olarak bana şansa aldın yazmayın hepsini aldım şimdiye kadar.