Neler Yeni

İncehesap ekran kartımı yollamadı

robin

80+ Silver
Şu incehesaptan bir haftadır çektiğimiz ne. El capitan alanlar olsun yada başka sistem alanlar hep şikayetçi ben dahil. Bana kasamı (anakart, ram, işlemci, stok fan) yolladılar ama ekran kartı yok (ayrı geleceğini biliyordum) parçaların kutularıda yok. Ekran kartı ile kasa niye aynı kutuya veya iki kutuyu bantlayip yollamiyorlar? Ekran kartim yollandimi belli degil. Takip no vermediler. Ayrıca 19 nisanda sipariş verilmesine rağmen faturama 29 nisan yazmışlar. İncehesabin yaptigi rezilliktir.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,559
İsim
Samet Kaya
Şu incehesaptan bir haftadır çektiğimiz ne. El capitan alanlar olsun yada başka sistem alanlar hep şikayetçi ben dahil. Bana kasamı (anakart, RAM, işlemci, stok fan) yolladılar ama ekran kartı yok (ayrı geleceğini biliyordum) parçaların kutularıda yok. Ekran kartı ile kasa niye aynı kutuya veya iki kutuyu bantlayip yollamiyorlar? Ekran kartim yollandimi belli degil. Takip no vermediler. Ayrıca 19 nisanda sipariş verilmesine rağmen faturama 29 nisan yazmışlar. İncehesabin yaptigi rezilliktir.
Knk hemen iletişime geç yoksa ekran kartını aldın derler kanıtlayamazsın da valla direk iade et tavsiyem bu arada hangi sistemi ne kadara almıştın

beritankorkusuz

80+ Silver
Şu incehesaptan bir haftadır çektiğimiz ne. El capitan alanlar olsun yada başka sistem alanlar hep şikayetçi ben dahil. Bana kasamı (anakart, RAM, işlemci, stok fan) yolladılar ama ekran kartı yok (ayrı geleceğini biliyordum) parçaların kutularıda yok. Ekran kartı ile kasa niye aynı kutuya veya iki kutuyu bantlayip yollamiyorlar? Ekran kartim yollandimi belli degil. Takip no vermediler. Ayrıca 19 nisanda sipariş verilmesine rağmen faturama 29 nisan yazmışlar. İncehesabin yaptigi rezilliktir.
Dostum direk iletişime geç ardından ayrıca sana gelen faturadaki tarih ürün hazırlandıktan sonra fatura kesilir.

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Cidden rezil şu İncehesap ya. Bir şey almayın abi şu siteden. Ne kadar yoğun olurlarsa olsunlar haksızlar. Başa çıkamayacağı yükün altına gitmeyecekler o zaman. Kısacası açık ve net İncehesap pişmanlıktır.

OBB7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Onur Berk Balcı
Ben farklı bir sistem topladım bütün parçalarım geldi anakart 18 gündür yok depodan çıktı kargoda sıra bekliyor dediler ama hala hareket yok bu aralar bi sıkıntı varda çözemedim

cgtytrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Çağatay Turan
En azından sistemin gelmiş umarım ekran kartını da yollarlar hemen. Ben 17nisanda sipariş verdim hala montaj aşamasında.( benim de faturayı yeni çıkardılar sistem için ve 28nisan yazdılar ) Sorduğumda 2 ayrı kutu şeklinde göndereceklerini söylediler . Biri kasa diğeri de ürünlerin kutuları-garanti belgeleri ve ekran kartı olucakmış.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,559
İsim
Samet Kaya
  • Beğen
Reaksiyonlar: OBB7

Kraftoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kraftoon
Burda yapılması gereken şey adam zili çaldığında kamerayı açıp tüm testlerini falan yapıcan eksik meksik olursa al buyur diye kanıt sunucan.

charleroi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Volkan Yılmaz
Youtuber parayı koydu İncehesap parayı koydu daha dönüp arkalarına bakarlarmı hiç...

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İşte şimdi incehesap için isyan kapıda. Gerçekten. Bu sefer bende sizdenim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,829
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom