Neler Yeni

Incehesap ekran kartını değiştirmiyor ne yapabilirim ?

Efee.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Efe Çetin
Iyi günler, bi arkadaşım 7 ay önce incehesap cuma indiriminden xfz rx580 aldı. Aldığı günden beri her oyunda farklı hatalar ile karşılaşıyordu. Üniversite öğrencisi olduğu için dönem içinde yollayamadı. Somestiri bekledik ve directx 11 de eksik dosya olabilir diye format attık. Sorun devam edince incehesap ile iletişime geçtik ve kartı yollamamizi istediler. Suanda da bize dedikleri kartta yapamadıklari bi sorun olduğu ve değişim olması gerektiği anca ellerinde stok yokmuş muadili bi kart stoğu da yokmuş para iadesi yapmayi talep ettiler. Oda 1250tl aldığımız fiyat. Suan internette kartın sıfirini 7k ya satiyolar ve incehesap hazir sistemler de ekran kartlari gözüküyor. Ne yapmalıyız 1250tl ekran karti yok suan ve muadilini vermeye de yanasmiyolar.
Garantiye yollayın o da olumlu dönüş yapmazsa dava açın arkadaşım açtı sonuçlanmasını bekliyor.

ozberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ozberk
Yapabilecek hiç bir şey yok ya verdiğin parayı kurtarıyım diceksin yada Görüşüp anlaşıp stoklar gelince değişim yapılacak.
Adamların sistem belli Hazır sistemdeki ekran kartını söküp vericek hali yok. Depodada tekli ekran kartı kalmamış çaresiz :(
onu da söyledik. Yeni stok geldigin de yada muadili bekleriz diye getirmeyi düşünmüyoruz deyip geçtiler. Çok saçma her türlü ben karlı çıkıcam diyolar. Büyük ihtimal yukarda arkadaşın dediği gibi thh gidip uğraşıcaz seve seve vericekler o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantiye yollayın o da olumlu dönüş yapmazsa dava açın arkadaşım açtı sonuçlanmasını bekliyor.
marka firmaya da mail attık dönüş bekliyoruz

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: MiFi

MiFi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
İsmail Gürkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknolojiye dair her şey
onu da söyledik. Yeni stok geldigin de yada muadili bekleriz diye getirmeyi düşünmüyoruz deyip geçtiler. Çok saçma her türlü ben karlı çıkıcam diyolar. Büyük ihtimal yukarda arkadaşın dediği gibi thh gidip uğraşıcaz seve seve vericekler o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

marka firmaya da mail attık dönüş bekliyoruz
Çok saçma thh gidin direk getirmeyi düşünmüyoruz nedir. D geçmiş olsun brom

ozberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ozberk
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Bayam
Iyi günler, bi arkadaşım 7 ay önce incehesap cuma indiriminden xfz rx580 aldı. Aldığı günden beri her oyunda farklı hatalar ile karşılaşıyordu. Üniversite öğrencisi olduğu için dönem içinde yollayamadı. Somestiri bekledik ve directx 11 de eksik dosya olabilir diye format attık. Sorun devam edince incehesap ile iletişime geçtik ve kartı yollamamizi istediler. Suanda da bize dedikleri kartta yapamadıklari bi sorun olduğu ve değişim olması gerektiği anca ellerinde stok yokmuş muadili bi kart stoğu da yokmuş para iadesi yapmayi talep ettiler. Oda 1250tl aldığımız fiyat. Suan internette kartın sıfirini 7k ya satiyolar ve incehesap hazir sistemler de ekran kartlari gözüküyor. Ne yapmalıyız 1250tl ekran karti yok suan ve muadilini vermeye de yanasmiyolar.
dostum aynı sorun benim başıma geldi asus dual rx 5500 xt bozulunca garantiye yolladım ellerinde olmadığını söylediler ya para iadesi yada 800 tl üstüne para isteyip gtx 1650 yollayabliriz dediler ve performansı çok daha düşük bir kart. ben iki seçeneğide kabul etmedim şuanda kartımı geri almaya çalılşıyorum daha sonra 3 4 ay sonra stoklar düzelince değiştireceğim. ama bu yapılan şey dolandırıcılık 800 tl fazla isteyip daha düşük bir kart vermek hırsızlık.

Top Bottom