Neler Yeni

Incehesap ekran kartını değiştirmiyor ne yapabilirim ?

ozberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ozberk
Adam 1200 sattığı kartı 7000 iade alıcak ha? Güzel kafa.
7bin almaz mi diye sormadım ben yalniz ben ekran kartin saglam halde aynisi yada muadilini almak icin ne yapabilirim diye soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üretilmiyor dediğim o model üretilmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garanti 1200 e aldığı kartı 7000 e iade etmek için yok iade faturaya göre kesilir
Hocam ben 7bin tl felan istemiyorum. Tuketici haklarina gitsem muadili bi kart alabilirmiyim onu merak ediyorum

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bu üründe kendi sattıkları ürün sonuçta hazir sisteme ayırdığı stoktan vermesi gerekmiyor mu ben onu merak ediyorum. Tüketici haklarina gitsek ne olur acaba
Şu an yapılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. THH'ye başvurup birkaç ay süründükten sonra kartın değiştirilmesi kararı çıkar o da belki. Nakit olarak alıp satarsanız performans düşüşünüz olur. İlk aldığınızdan beri böyleyse keşke ilk başta iade etseydiniz. Garantisi bulunduğu için garantiye yollayabilirsiniz.

ozberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ozberk
Şu an yapılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. THH'ye başvurup birkaç ay süründükten sonra kartın değiştirilmesi kararı çıkar o da belki. Nakit olarak alıp satarsanız performans düşüşünüz olur. İlk aldığınızdan beri böyleyse keşke ilk başta iade etseydiniz. Garantisi bulunduğu için garantiye yollayabilirsiniz.
Benim de sormak istediğim bu aslinda para aidesi degil de tüketici haklarina gidersek ne olur acaba bizim istedigimiz kartin yenisi yada muadili verilsin. Basta gidememe sebebi dediğim gibi üniversite öğrencisi hersey suan da online suan verdiği gibi işi o zaman uzun sürseydi yanardi.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Belkide yapabilecekleri bir şey sizden alıp 1250 ye 7 bine satmak için yapmiyolar. 🤣🤣

ozberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ozberk
Belkide yapabilecekleri bir şey sizden alıp 1250 ye 7 bine satmak için yapmiyolar. 🤣🤣
Cidden bende aynısını düşündüm. Ilk defa garantisine yollanipta, biz bunu yapamiyoruz. Ürünü de başkası ile degistiremeyiz lafini duyuyorum

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Cidden bende aynısını düşündüm. Ilk defa garantisine yollanipta, biz bunu yapamiyoruz. Ürünü de başkası ile degistiremeyiz lafini duyuyorum
Soylediginiz sorun öyle yapilamicak bişi gibi durmuyor bence.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
hakkınızı aramaya çalışsanız para iadesi yaparlar adamlar bir yerde haklı bir yerde haksız, bu yüzden bence kartı satın mining cilere sizin kartınız şuan çok değerli incehesap yerinde olsaydım ben de aynı şeyi yapardım adamlar büyük ölçüde haklı

ozberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ozberk
hakkınızı aramaya çalışsanız para iadesi yaparlar adamlar bir yerde haklı bir yerde haksız, bu yüzden bence kartı satın mining cilere sizin kartınız şuan çok değerli incehesap yerinde olsaydım ben de aynı şeyi yapardım adamlar büyük ölçüde haklı
Benim anlamadığım ürünü satiyorsun. 2 yil garanti veriyorsun. Ucret iade talebi edebilirler anlarimda. Kendileri hazir sistemlerinde ekran karti stogu var ama değişime gelince olmamasi sacma

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Benim anlamadığım ürünü satiyorsun. 2 yil garanti veriyorsun. Ucret iade talebi edebilirler anlarimda. Kendileri hazir sistemlerinde ekran karti stogu var ama değişime gelince olmamasi sacma
orda haklısınız ama siz hakkınızı aramaya çalışırsanız stok olmadığını idda edip para iadesi yaparlar siz zararlı çıkarsınız o parayla bu zamanda anca 1050ti alırsınız bence satmam çok çok daha karlı bir iş olur

ozberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ozberk
orda haklısınız ama siz hakkınızı aramaya çalışırsanız stok olmadığını idda edip para iadesi yaparlar siz zararlı çıkarsınız o parayla bu zamanda anca 1050ti alırsınız bence satmam çok çok daha karlı bir iş olur
1250tl ye 105ti bile alınmıyor. 2bin tl en az 1050ti şuan da, cuma gunu incehesap indirimleri bekliyorum. Herhangi bi ekran kartı indirime girerse ss alip thh başvurucam.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
1250tl ye 105ti bile alınmıyor. 2bin TL en az 1050ti şuan da, cuma gunu incehesap indirimleri bekliyorum. Herhangi bi ekran kartı indirime girerse ss alip thh başvurucam.
satsanız daha karlı olur 5.000 den satarsınız rtx3060 alırsınız

MiFi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
İsmail Gürkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknolojiye dair her şey
Yapabilecek hiç bir şey yok ya verdiğin parayı kurtarıyım diceksin yada Görüşüp anlaşıp stoklar gelince değişim yapılacak.
Adamların sistem belli Hazır sistemdeki ekran kartını söküp vericek hali yok. Depodada tekli ekran kartı kalmamış çaresiz :(

Top Bottom