Fırsatçılar alıyor diyorum.Fırsatçılar değil. Ticaret yapanlar. Fırsatçı ile ticaret yapanlar arasındaki farka dikkatli bakmanı öneririm
Fırsatçılar alıyor diyorum.Fırsatçılar değil. Ticaret yapanlar. Fırsatçı ile ticaret yapanlar arasındaki farka dikkatli bakmanı öneririm
Stok*Siteye girebildim stık 298 yazıyor ama satın alma kısmına giremiyorum
Benide attıhala siteye girmiyo bende
Ben onu bile yapamadım.Merak etmeyin kimse giremiyor, almaya çalışıyorum 1 saattir sadece sepete ekleyebildim
Tam tersi her birini 20 TL'den alıp 100 TL'den satarak ticaret yapıyorlar. O zaman ev alıp satanlar da fırsatçı. Millet ev bulamıyor rızkına giriyorlar (!). Lütfen araştırın hocam. Fırsatçı nedir ? Ticaret nedir ? Ha fırsatçıdan kastınız fırsatları kovalayan kişi ise bu kötü bir şey değil doğrudur. Ama sırf fazla para kazanmak için stok olarak elinde tutup değerini yükseltip satmak... Bu fırsatçılığın kötü anlamı.@İbrahim_Talha ticaretle uğraşan adam 10-20 tane almak için ayrı ayrı hesap açmaz bazıları milletin rıskını çalıp nasıl kar ederim diye bakıyor.
boş yapma bu evle bir mi,, bu bir kampanya,, görmemiş gibi fazla almanın mantığı yokTam tersi her birini 20 TL'den alıp 100 TL'den satarak ticaret yapıyorlar. O zaman ev alıp satanlar da fırsatçı. Millet ev bulamıyor rızkına giriyorlar (!). Lütfen araştırın hocam. Fırsatçı nedir ? Ticaret nedir ? Ha fırsatçıdan kastınız fırsatları kovalayan kişi ise bu kötü bir şey değil doğrudur. Ama sırf fazla para kazanmak için stok olarak elinde tutup değerini yükseltip satmak... Bu fırsatçılığın kötü anlamı.
knk evin fiyatı 1 milyon fırsatçılar herkesin alabileceği şeyi alıp el koyuyo adam niye 20 tl ye satıyo 150 tl lik malı herkes alsın diye fırsatçılar hepsini alıp milleti sinirlendiriyor ev örneğiyle bu örnek aynı değil ayrıca ev her yerde var bu sınırlı sayıdaTam tersi her birini 20 TL'den alıp 100 TL'den satarak ticaret yapıyorlar. O zaman ev alıp satanlar da fırsatçı. Millet ev bulamıyor rızkına giriyorlar (!). Lütfen araştırın hocam. Fırsatçı nedir ? Ticaret nedir ? Ha fırsatçıdan kastınız fırsatları kovalayan kişi ise bu kötü bir şey değil doğrudur. Ama sırf fazla para kazanmak için stok olarak elinde tutup değerini yükseltip satmak... Bu fırsatçılığın kötü anlamı.