Bilgisayarımı sattım 1 haftadır bekliyorum biraz acelem var. 3 fanlı 4070superi bu fiyata ilk defa gördüm. Çok özelleştirme yaptım üstüne 10k ordan eklendi, belki ondan fiyatı pahalı gelmiş olabilir. PC hocasının yeni sistemini de beklemek istiyorum ama bilgisayar olmayınca da evde aşırı derecede boşluğa düşüyorum, ondan bir an önce almam lazım50k ne hocam bu sistemin şuan max ederi 42k falan.
7500f ve 7600den daha iyi sanki50k 12700kf sistem mi alınır
hocam şu şekil almanız daha iyi olurBilgisayarımı sattım 1 haftadır bekliyorum biraz acelem var. 3 fanlı 4070superi bu fiyata ilk defa gördüm. Çok özelleştirme yaptım üstüne 10k ordan eklendi, belki ondan fiyatı pahalı gelmiş olabilir. PC hocasının yeni sistemini de beklemek istiyorum ama bilgisayar olmayınca da evde aşırı derecede boşluğa düşüyorum, ondan bir an önce almam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
7500f ve 7600den daha iyi sanki
ben fiyat olarak 50k çok buldum ondan dedim 7500f den tabii iyi ama intel soket lga1700 son yaniBilgisayarımı sattım 1 haftadır bekliyorum biraz acelem var. 3 fanlı 4070superi bu fiyata ilk defa gördüm. Çok özelleştirme yaptım üstüne 10k ordan eklendi, belki ondan fiyatı pahalı gelmiş olabilir. PC hocasının yeni sistemini de beklemek istiyorum ama bilgisayar olmayınca da evde aşırı derecede boşluğa düşüyorum, ondan bir an önce almam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
7500f ve 7600den daha iyi sanki
sistemde tek iyi şey ekran kartı ile ssd 1tb olmasıFiyatı fazla alma başka sistemler var 40 50k arası iyi olan
MC-SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
MC-SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Fiyatı fazla alma başka sistemler var 40 50k arası iyi olan
MC-SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
MC-SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Shark 7A’yı özelleştirsen daha iyisini yaparsın.Sizce bu fiyata alınır mı herşeyi özelleştirdimAlıntıyı görüntüle
Daha iyileri var.Sizce bu fiyata alınır mı herşeyi özelleştirdimAlıntıyı görüntüle
7500F oyun anlamında üstün.7500f ve 7600den daha iyi sanki
Link atar mısınDaha iyileri var.
Önerin var mıShark 7A’yı özelleştirsen daha iyisini yaparsın.