Neler Yeni

İncehesap gaming gecesi nedir

laespade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arda
Selam az önce pc alıcaktım İncehesap üzerinden alamak için uygulamaya girdiğimde gaming gecesi 22.00 da başlıyor adlı yazıyı gördüm bu indirim büyük bir indirim mi bütün sistemler indirime giriyormu nasıl bir indirim kampanyası yani bu.

Shourd

80+ Gold
Selam az önce pc alıcaktım İncehesap üzerinden alamak için uygulamaya girdiğimde gaming gecesi 22.00 da başlıyor adlı yazıyı gördüm bu indirim büyük bir indirim mi bütün sistemler indirime giriyormu nasıl bir indirim kampanyası yani bu.
orda bakın detaylıca belirli ürünler olucak belirli fiyat ve ürün miktarı ile satılıcak genelde piyasanın altında bi fiyat oluyor yani evet indirim kampanyası gibi bişi

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Her cuma bazı urunler indirime giriyor.
Bir kaç tane hazır sistemde oluyor . Bazen güzel ürünler denk gelebiliyor.

DonanımFikir

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,753
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Hayır, bazı sistemler ve sistem bileşenleri,ekipmanları genel olarak indirimli şekilde satılıyor bazen harbi uygun bazen de ortalama fiyata yakın oluyor diyebilirim.

Top Bottom