İncehesap gaming gecesi nedir

laespade

80+
Reaksiyon skoru
1
Selam az önce pc alıcaktım İncehesap üzerinden alamak için uygulamaya girdiğimde gaming gecesi 22.00 da başlıyor adlı yazıyı gördüm bu indirim büyük bir indirim mi bütün sistemler indirime giriyormu nasıl bir indirim kampanyası yani bu.

Selam az önce pc alıcaktım İncehesap üzerinden alamak için uygulamaya girdiğimde gaming gecesi 22.00 da başlıyor adlı yazıyı gördüm bu indirim büyük bir indirim mi bütün sistemler indirime giriyormu nasıl bir indirim kampanyası yani bu.
orda bakın detaylıca belirli ürünler olucak belirli fiyat ve ürün miktarı ile satılıcak genelde piyasanın altında bi fiyat oluyor yani evet indirim kampanyası gibi bişi

Her cuma bazı urunler indirime giriyor.
Bir kaç tane hazır sistemde oluyor . Bazen güzel ürünler denk gelebiliyor.

Hayır, bazı sistemler ve sistem bileşenleri,ekipmanları genel olarak indirimli şekilde satılıyor bazen harbi uygun bazen de ortalama fiyata yakın oluyor diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,938
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri