Neler Yeni

İncehesap Garanti Deneyimi ve Sorular

furkankong

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Furkan b
İncehesap sitesine garantiye sistem gönderdim genel olarak memnun kaldım kargoda alınan hasar yüzünden sanırım biraz kasanın dışında sıkıntı oluşmuş ama işlemcim genel olarak sorunu çözülmüş fanı değişmiş sanırım size görüntüleri yükleyeceğim gelince ince hesabın gönderdiği görüntüleri yükleyebiliyor muyum bilmiyorum. OCCT testinde 1 saatlik yapılmış bakmam gereken değerler hangisi en fazla sanırım sistem 77 derece olmuş i3 13100F işlemcide. fikir verecek arkadaşlara teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

test görüntüleri ve İncehesap destekle olan yazışmaları yükleyebilirmiyim buraya

arkadaşlar bilen birileri var mı merak ediyorum

yardım edecek fikir verecek kimse yok mu

Son düzenleme:

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,788
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
test görüntülerini yükle bir sıkıntı olmaz. ama yazışmaları yükleme

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
İncehesap sitesine garantiye sistem gönderdim genel olarak memnun kaldım kargoda alınan hasar yüzünden sanırım biraz kasanın dışında sıkıntı oluşmuş ama işlemcim genel olarak sorunu çözülmüş fanı değişmiş sanırım size görüntüleri yükleyeceğim gelince ince hesabın gönderdiği görüntüleri yükleyebiliyor muyum bilmiyorum. OCCT testinde 1 saatlik yapılmış bakmam gereken değerler hangisi en fazla sanırım sistem 77 derece olmuş i3 13100F işlemcide. fikir verecek arkadaşlara teşekkürler

test görüntüleri ve İncehesap destekle olan yazışmaları yükleyebilirmiyim buraya

arkadaşlar bilen birileri var mı merak ediyorum

yardım edecek fikir verecek kimse yok mu
kimlik bilginiz yazılıysa gizleyip atabilirsiniz.

furkankong

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Furkan b
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemcinin fanı değişmiş ve termal macun yenilenmiş sanırım ve kasanın arkasında şöyle bi sorun var sıkıntı çıkmaz dediler ama yinede sormak istedim işlemci değerleri normal mi 1 saatlik test sanırım ama kasa kapağı açık yapılmış sanırım

kimlik bilginiz yazılıysa gizleyip atabilirsiniz.
şöyle bi mesaj geldi atmamda sıkıntı olmaz sanırım sıkıntı olursa söyleyin kaldırayım

Ekler

• ac2620a5-f021-11ef-a083-005056b03705.jpg
    ac2620a5-f021-11ef-a083-005056b03705.jpg
    333.8 KB · Hit: 13
  • a9059de1-f021-11ef-a083-005056b03705.jpg
    a9059de1-f021-11ef-a083-005056b03705.jpg
    329.4 KB · Hit: 13
  • IMG_20250221_113037.jpg
    IMG_20250221_113037.jpg
    159.6 KB · Hit: 12

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
VeV
1 dakikalık occt testinden pek bir şey anlaşılmaz ama ciddi bir sorun olsaydı o bile sıkıntı çıkarırdı. Benim anladığım tek şey şuan sanırım büyük bir sorun yok. 1 dakika da neredeyse 80 dereceye çıkmış. 15 dakikada belki 100 dereceyi bulur ki bunlar iyi dereceler değil. Kasanın hava sirkülasyonuda iyi değilse durum daha da kötü olabilir. Anladığım kadarıyla stok fan takılı. Doğru mu? 13100 ne kadar ısınan bir işlemci bilmiyorum ama 13. nesilin giriş seviyesi bir işlemcinin bu kadar ısınması kullanıcısı ben olsam can sıkıcı olur. Ben işlemcimin 70 dereceyi geçmesini pek istemem. Tabi 80 de 90 da çalışsa bir şey olur diyemem ama tercihinize kalmış bir durum.
Garanti deneyimi hakkında iyi iletişim kurulmasına sevindim. Umarım sorununuz çözülür.

furkankong

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Furkan b
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 dakikalık occt testinden pek bir şey anlaşılmaz ama ciddi bir sorun olsaydı o bile sıkıntı çıkarırdı. Benim anladığım tek şey şuan sanırım büyük bir sorun yok. 1 dakika da neredeyse 80 dereceye çıkmış. 15 dakikada belki 100 dereceyi bulur ki bunlar iyi dereceler değil. Kasanın hava sirkülasyonuda iyi değilse durum daha da kötü olabilir. Anladığım kadarıyla stok fan takılı. Doğru mu? 13100 ne kadar ısınan bir işlemci bilmiyorum ama 13. nesilin giriş seviyesi bir işlemcinin bu kadar ısınması kullanıcısı ben olsam can sıkıcı olur. Ben işlemcimin 70 dereceyi geçmesini pek istemem. Tabi 80 de 90 da çalışsa bir şey olur diyemem ama tercihinize kalmış bir durum.
Garanti deneyimi hakkında iyi iletişim kurulmasına sevindim. Umarım sorununuz çözülür.
kasamı kargoya verdiler de ben 1 dakika değil 60 dakika yapılmış sanıyordum ona göre normal diyecektim işlemci soğutucusu alacamda kasadaki hasar problem çıkarır mı fotosunu yüklediğim bilsem sonuç değişmeyeceğini garantiye yollamazdım ısınma problemi değişmemiş anlaşılan öyle anladım ben boşu boşuna kasa hasar aldı sanırım

dostum bide işlemcim valorant gibi bi oyunda bile 100 derece oluyordu o yüzden garantiye göndermiştim benim için gerçekten 80 üstünü geçmezse sıkıntı yok geçerse işlemci soğutucusu alacam sanırım mecburen

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
VeV
kasamı kargoya verdiler de ben 1 dakika değil 60 dakika yapılmış sanıyordum ona göre normal diyecektim işlemci soğutucusu alacamda kasadaki hasar problem çıkarır mı fotosunu yüklediğim bilsem sonuç değişmeyeceğini garantiye yollamazdım ısınma problemi değişmemiş anlaşılan öyle anladım ben boşu boşuna kasa hasar aldı sanırım

dostum bide işlemcim valorant gibi bi oyunda bile 100 derece oluyordu o yüzden garantiye göndermiştim benim için gerçekten 80 üstünü geçmezse sıkıntı yok geçerse işlemci soğutucusu alacam sanırım mecburen
Kasa hasarı üzücü olmuş sorun cıkarmaz ama olmasaydı daha iyiydi tabi. Yani stok soğutucu anladığım kadarıyla. Evet orta seviye falan bir kule tipi gayet işinizi görür diye düşünüyorum.
Bildiğim kadarıyla bu çok fiyat performans ve çok satılan bir ürün. Herkes çok övüyor. ama sizde ayrıca araştırın tabi.
Bu arada ben böyle şeyleri ikinci el falan alırım belki siz de öyle yapmak isterseniz diye size de önereyim :) Tabi ikinci el alırken daha dikkatli olmak lazım

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
VeV

Edit. Attığım link şuan büyük indirimde hızlı karar vermeye çalışın :)
Bu da genel olarak popüler çok satılan işlemci soğutucularının sıralaması

Ne konuda yardım istiyorsun dostum?

furkankong

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Furkan b
Kasa hasarı üzücü olmuş sorun cıkarmaz ama olmasaydı daha iyiydi tabi. Yani stok soğutucu anladığım kadarıyla. Evet orta seviye falan bir kule tipi gayet işinizi görür diye düşünüyorum.
Bildiğim kadarıyla bu çok fiyat performans ve çok satılan bir ürün. Herkes çok övüyor. ama sizde ayrıca araştırın tabi.
Bu arada ben böyle şeyleri ikinci el falan alırım belki siz de öyle yapmak isterseniz diye size de önereyim :) Tabi ikinci el alırken daha dikkatli olmak lazım
bende aynı işlemci soğutucuyu almayı düşünüyordum bu arada güzel bi soğutucu gerçekten alırsam montajını yapabilirmiyim sanırım kasama sığıyor bu model kasa yüksekliğim 160 mm işlemci 155 veya 154 tü ikinci el temiz bulabilirsem alırımda bulamam sanırım bide octt testi 1 saatlik mi 1 dakika mı sanırım 1 saatlik demi.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Arda
Test 1 saat bu arada.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
VeV
Süreyi teyit etmek için tekrar occt indirdim evet test 1 saatmiş yanlış bilgi verdim ve sizi de endişelendirdim hocam özür dilerim kusura bakma. 1 saat için test sonuçları gayet makul. İlaveten bu işlemci için soğutucu için harcama yapmanıza gerek olmayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,060,158
Üyeler
168,395
Son üye
Mehmetsahin
Top Bottom