İncehesap güvenilir mi?

qksthere

80+
Reaksiyon skoru
54
Çok bilindik olduğunu biliyorum ama hakkında ekşi sözlük ve şikayetvarda yazılan yorumları okudum ve gerçekten korkuyorum. Hazır sistem alacaktım ama ürünün 1 ayı geçkin sürede gelmediğinden tütün iade-değişim-cayma hakkını kullandırtmamak için her şeyi yaptıklarına kadar bir sürü kötü yorum okudum. Bu kadar kötü bir firma mı, mağdur olur muyum?

valla zamanında klavye mouse vs aldım aldığım klavye w a s d tuşlarında sürekli bozulma yapıyordu bir kaç kez gönderdim garantiye yapıp geri yolladılar en son aradım garantiyi dediler elimizde yok diye yapıp gönderiyoruz bir kaç model sundu onlardan seçtim gönderdiler 4 5 yıldır sorunsuz kullanıyorum incehesapla anım bu kadar :)

incehesap kurumsal firma sorun yok. fakat iş iadeye geldiğinde işin çok zor. garantide sıkıntı yaşatmıyorlar ama. ürünü onlar teslim alıyor yetkili servise kargoluyor vs. bu kısımlarda sıkıntı yok.

valla zamanında klavye mouse vs aldım aldığım klavye w a s d tuşlarında sürekli bozulma yapıyordu bir kaç kez gönderdim garantiye yapıp geri yolladılar en son aradım garantiyi dediler elimizde yok diye yapıp gönderiyoruz bir kaç model sundu onlardan seçtim gönderdiler 4 5 yıldır sorunsuz kullanıyorum incehesapla anım bu kadar :)
Bana alternatif bilgisayar yollamasinlar da, ya değişim isterim ya da iade.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

incehesap kurumsal firma sorun yok. fakat iş iadeye geldiğinde işin çok zor. garantide sıkıntı yaşatmıyorlar ama. ürünü onlar teslim alıyor yetkili servise kargoluyor vs. bu kısımlarda sıkıntı yok.
İade etmem de bir sorun olursa kesin sıfırıyla değişim isterim.

Bana alternatif bilgisayar yollamasinlar da, ya değişim isterim ya da iade.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade etmem de bir sorun olursa kesin sıfırıyla değişim isterim.
tabi efendim :))))))))))))) hemen iletiyorum. :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:

Benim hiç kötü tecrübem olmadı. Amazondan sonraki belki de güvendiğim tek yer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,184,681
Üyeler
187,957
Son üye
Lovqq
Geri