BringThaNoize
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 853
Bir çok ekipman aldım. Hepsi de sorunsuz ve hızlı bir şekilde geldi. Değişimde de sıkıntı yaşamadım.
yanlış bilgi vermiyorum okuduğum yorumlar bana güven vermedi güven çok göreceli bir kavram lütfen yorumunu yazarken dikkat etGayet güvenli yanlış bilgi verme
Okuduğun yorumlar sana güven vermedi diye firmayı mı yaftalarsın dostum ben işlemci,ram ve kasamı oradan aldım 2-3 aydır sorunsuz kullanıyorum sikayetvar.com'a göre bakacaksak güvenilir hiçbir site yokyanlış bilgi vermiyorum okuduğum yorumlar bana güven vermedi güven çok göreceli bir kavram lütfen yorumunu yazarken dikkat et
zaten araştırdım fakat buraya da sormak istedim artık çoğu sayfaya güvenilmiyor reklam almış olabilirler diye buraya sorayım dedimsoru mu bu şimdi kardeş yzmadan önce keşke iki araştıraydın google emiceden![]()
firmaya herhangi bir söylemim olmadı bana söylenenlerde bana güven vermedi o yüzden yazdım bunuOkuduğun yorumlar sana güven vermedi diye firmayı mı yaftalarsın dostum ben işlemci,ram ve kasamı oradan aldım 2-3 aydır sorunsuz kullanıyorum sikayetvar.com'a göre bakacaksak güvenilir hiçbir site yok