Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, ben incehesap.com'dan 2 eylül tarihinde bir hazır sistem siparişi verdim. Fakat bu hazır sistemin işlemcisi ve anakartı şu an tek olarak almak isterseniz stokta yok gözüküyor. Bu parçalar hazır sistemler için olası bir sipariş durumuna karşın ayrılıyor mu yoksa bu parçaların tedarik edilmesini beklemem mi gerekiyor? Kendilerine mail atarak sordum fakat tabiri caizse baştan savma bir cevap geldi, yani sorduğum soruyla biraz alakasızdı. Tekrar sordum fakat iş günü içerisinde olmadıkları için dönüş yapamadılar sanırım. Bunun için ben de forumda bilen biri olabilir diye konu açmak istedim.
Sistem
Konuyu yanlış yere açtıysam taşınabilirse memnun olurum, forumda yeniyim de tam olarak nereye açmam gerektiği hakkında pek bir bilgim yok.
Konuya eklemeyi unutmuşum, şimdi fark ettim. Benim asıl merak ettiğim bu olayın kargo süresini uzatıp uzatmayacağı aslında, daha önce böyle bir alışveriş yapmış olup da cevap verebilecek biri varsa şimdiden teşekkürler.
Sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu yanlış yere açtıysam taşınabilirse memnun olurum, forumda yeniyim de tam olarak nereye açmam gerektiği hakkında pek bir bilgim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuya eklemeyi unutmuşum, şimdi fark ettim. Benim asıl merak ettiğim bu olayın kargo süresini uzatıp uzatmayacağı aslında, daha önce böyle bir alışveriş yapmış olup da cevap verebilecek biri varsa şimdiden teşekkürler.