Neler Yeni

İNCEHESAP HAZIR SİSTEM?!

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
bilal can ünal
hocam

şimdi şu sistemi gördüm bunu şu şekilde değiştirebilirsiniz
anakart-MSI PRO B650M-P
ssd- XPG Gammix S70 Blade 2TB
psu-MSI MAG A650BN 650W 80+ Bronze 140mm Fanlı PSU

bu değişiklikler ile tam bütçenizi tutuyor ileriye dönükte güzel marka parçalardan oluşan sistem oluyor kendim siparişi vermeseydim eğer bunu gözden geçirirdim muhakkak şimdi gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

700 küsür farkla mid tower da kasa da seçebilirsiniz seçenekleri bol ssd konusuda fiyatına göre kapasite olarak benim tam istediğim model 2 tb gen4 max. hızlarında bir ssd onu değiştirebilirsiniz kendinize göre gene kingstonun 1tblik 1800e ssdsi var daha uygun

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
bilal can ünal

önerim budur benim
güzel öneri hocam tam f/p ürünü diyebiliriz ama benim anlamadığım asus anakartlı sistemlerde 4 slot ram 2 slot m2li anakart istediğinde fiyat farkı çok arada bir model yok şu sisteme msi B650 olan modeller gibi bir anakart olsa cuk oturacak
ASUS Tuf Gaming B650M-E 6400MHz şuna değiştirilse fiyat 30u geçiyor ama 4060 yerine 4060 ti olmasına da değer bir fark öyle olunca bütçe artıyor ama bu sefer anakartta orta segmentin iyi bir modeli oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Efe Yeni
güzel öneri hocam tam f/p ürünü diyebiliriz ama benim anlamadığım asus anakartlı sistemlerde 4 slot ram 2 slot m2li anakart istediğinde fiyat farkı çok arada bir model yok şu sisteme msi B650 olan modeller gibi bir anakart olsa cuk oturacak
ASUS Tuf Gaming B650M-E 6400MHz şuna değiştirilse fiyat 30u geçiyor ama 4060 yerine 4060 ti olmasına da değer bir fark öyle olunca bütçe artıyor ama bu sefer anakartta orta segmentin iyi bir modeli oluyor
Hocam kafam karıştı biraz kusuruma bakmayın anlamıyorum bu işlerden fazla hepsini toparlayacak olursak bana önerebileceğiniz en mantıklı sistem bunlardan hangisi olur onu sipariş vereyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
bilal can ünal
hocam kafanız karışması çok normal zaten piyasa çok hareketli birde üstüne kasım indirimleri falan şuan iyice allak bullak
siz tam olarak pcde hangi kullanımları yapacaksınız ileriye dönük bütçe ve update planlarınız nasıl olur onu söyleyin şunu alabilirsiniz diyelim örnek tamamen oyun odaklı mı yoksa ben render alırım yayın açarım veya başka grafiksel programlar kullanırım diyorsanız ona göre bu olur diyelim. şu ekonomide şu fiyatlara açıkcası birisine direkt şunu al demek istemiyorum 2 sene önce kuzenime pc toplarken 1 ay parça bakmıştım her parçayı ayrı siteden indirim kovalayıp almıştık çokta ucuza gelmişti ama şuan anlık bir f/p ürün stok yakalayabilirsek hücum ediyoruz. 2 tane f/p sistem paylaşıldı herkesin almak isteyeceği ama stoklar şaka gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Efe Yeni
hocam kafanız karışması çok normal zaten piyasa çok hareketli birde üstüne kasım indirimleri falan şuan iyice allak bullak
siz tam olarak pcde hangi kullanımları yapacaksınız ileriye dönük bütçe ve update planlarınız nasıl olur onu söyleyin şunu alabilirsiniz diyelim örnek tamamen oyun odaklı mı yoksa ben render alırım yayın açarım veya başka grafiksel programlar kullanırım diyorsanız ona göre bu olur diyelim. şu ekonomide şu fiyatlara açıkcası birisine direkt şunu al demek istemiyorum 2 sene önce kuzenime pc toplarken 1 ay parça bakmıştım her parçayı ayrı siteden
Hocam ben oyun oynayacağım fakat oyunları kasmadan donmadan yüksek fps değerlerine ulaşarak oynamak istiyorum.

ByCrombeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yunus
Asgari ücret zammına kadar , kampanyalı ürünlerden bir tane çek yoksa bunlarda o fiyatlara hayal olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
bilal can ünal
Asgari ücret zammına kadar , kampanyalı ürünlerden bir tane çek yoksa bunlarda o fiyatlara hayal olacak
hocam dolar 29a değdiği an 30 a entegre fiyatlandırma yapılır asgari ücreti bile beklemez

Hocam ben oyun oynayacağım fakat oyunları kasmadan donmadan yüksek fps değerlerine ulaşarak oynamak istiyorum.
hocam o zaman arkadaşın sistem işinizi görür bütçenize ve keyfinize göre değişiklik yapabilirsiniz ekran kartı markası olarak bildiğim bir marka değil fakat testleri youtubeda vardır muhakkak sadece kasa olarak bir üst modeli seçerseniz daha iyi ekstra watt ve gold sertifikası mevcut anakart olarakda tek slotlu bir m2'li kart seçerseniz ssd de kapasiteyi yüksek tutun

önerim budur benim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Efe Yeni
Hocam yardımınız için çok teşekkür ederim hepiniz çok saygılı güzel insanlarsınız bana zamanınızı ayırdığınız için size minnettarım Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
bilal can ünal
Ne demek rica ederim kendime de sistem topladığım için güncel bilgilere hakimim öyle olunca yardımcı olmaya çalıştım her sene böyle yakınlarıma pc toplayarak konunun hep içinde oldum bu sene de kendime nasip oldu ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı birde yurt dışındayım internetim çok kısıtlı en son iyice bunalttı indirim falan kovayalamadım pc toplama sihirbazında fiyatta uygun denk getirince aldım geçtim

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
4060ti lı sistemi alıcaksanız 1 tane de işlemci soğutucu alın bence

Top Bottom