bilalcan26
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- bilal can ünal
hocam
şimdi şu sistemi gördüm bunu şu şekilde değiştirebilirsiniz
anakart-MSI PRO B650M-P
ssd- XPG Gammix S70 Blade 2TB
psu-MSI MAG A650BN 650W 80+ Bronze 140mm Fanlı PSU
bu değişiklikler ile tam bütçenizi tutuyor ileriye dönükte güzel marka parçalardan oluşan sistem oluyor kendim siparişi vermeseydim eğer bunu gözden geçirirdim muhakkak şimdi gördüm
700 küsür farkla mid tower da kasa da seçebilirsiniz seçenekleri bol ssd konusuda fiyatına göre kapasite olarak benim tam istediğim model 2 tb gen4 max. hızlarında bir ssd onu değiştirebilirsiniz kendinize göre gene kingstonun 1tblik 1800e ssdsi var daha uygun
PARDUS-4060 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / MSI GeForce RTX 4060 OC Ventus 2X Black 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PARDUS-4060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7500F işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
şimdi şu sistemi gördüm bunu şu şekilde değiştirebilirsiniz
anakart-MSI PRO B650M-P
ssd- XPG Gammix S70 Blade 2TB
psu-MSI MAG A650BN 650W 80+ Bronze 140mm Fanlı PSU
bu değişiklikler ile tam bütçenizi tutuyor ileriye dönükte güzel marka parçalardan oluşan sistem oluyor kendim siparişi vermeseydim eğer bunu gözden geçirirdim muhakkak şimdi gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
700 küsür farkla mid tower da kasa da seçebilirsiniz seçenekleri bol ssd konusuda fiyatına göre kapasite olarak benim tam istediğim model 2 tb gen4 max. hızlarında bir ssd onu değiştirebilirsiniz kendinize göre gene kingstonun 1tblik 1800e ssdsi var daha uygun