Neler Yeni

29k ya assagidaki sistem iyi mi?

yigiitoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yiğit
Iste gerek yok aradaki performans farki verdiginiz paraya degmez ekran kartini yukselt daha cok performans gelir
Ddr5 in amacı daha yüksek performansın yanı sıra geleceğe yönelik ileriki zamanda ddr4un oynatamadigi birçok oyun olacak o zaman hem anakart hem ram hem işlemci değişmek zorunda kalmış olucaz

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sefer
Iyi degil 4060 bir sistemin ederi 20-22 civari
Hocam bence de evet ddr4 sistem daha f/p.
Ddr5 in amacı daha yüksek performansın yanı sıra geleceğe yönelik ileriki zamanda ddr4un oynatamadigi birçok oyun olacak o zaman hem anakart hem ram hem işlemci değişmek zorunda kalmış olucaz
Hocam yukarıdaki arkadaşa yazdığım cevap, evet f/p olarak ddr4 daha iyi ama siz ileri yönelik olmasını isterseniz ddr5 sistem daha iyi olur hem bir kere am5 anakartın, işlemcisinden ekran kartına kadar her veri yolu daha hızlı demektir ve ram'ler 5200mhz olması büyük fark oluşturur.
Peki ben neden ddr4 önerdim size acıklayayım hocam kısa vadede daha f/p olur yani cpu 5600 ile gpu 4060 tercih ederseniz daha uygun fiyata sistemler var. Öneririm bu sistemi, 4 yıl rahat götürür.
Ddr5 sistem tercih edebilirsiniz hocam o da mantıksız olmaz, hem ileriye yönelik olur. Son olarak şunu söyleyeyim işlemci 8400f çok da iyi değil, 7500f varsa özelleştirme seçeneğinde, onu tercih edin. Yoksa eğer 7600 işlemci 3k fark değmez bence ama siz bilirsiniz siz tercih edebilirsiniz hocam isterseniz.👍

yigiitoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yiğit
Hocam bence de evet ddr4 sistem daha f/p.

Hocam yukarıdaki arkadaşa yazdığım cevap, evet f/p olarak ddr4 daha iyi ama siz ileri yönelik olmasını isterseniz ddr5 sistem daha iyi olur hem bir kere am5 anakartın, işlemcisinden ekran kartına kadar her veri yolu daha hızlı demektir ve ram'ler 5200mhz olması büyük fark oluşturur.
Peki ben neden ddr4 önerdim size acıklayayım hocam kısa vadede daha f/p olur yani cpu 5600 ile gpu 4060 tercih ederseniz daha uygun fiyata sistemler var. Öneririm bu sistemi, 4 yıl rahat götürür.
Ddr5 sistem tercih edebilirsiniz hocam o da mantıksız olmaz, hem ileriye yönelik olur. Son olarak şunu söyleyeyim işlemci 8400f çok da iyi değil, 7500f varsa özelleştirme seçeneğinde, onu tercih edin. Yoksa eğer 7600 işlemci 3k fark değmez bence ama siz bilirsiniz siz tercih edebilirsiniz hocam isterseniz.👍
Hocam bu sistem baya hoşuma gitti ddr5 düşünüyorum vermişken bikere verelim :)

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sefer
Hocam bu sistem baya hoşuma gitti ddr5 düşünüyorum vermişken bikere verelim :)
Evet benim de hoşuma gitti. Gayet güzel sistem fiyatına göre iyi. Doğru dediğiniz. Vermişken birkere vermek, ileride hiç olmazsa anakart ram masrafı olmaz.bir anakart 4k ram ise o da 4k. Gereksiz masraf olur uzun vadede. Mantıklı bir şey tercih ettiniz hocam.
İleride sadece ekran kartı ve işlemci yükselmesiyle uğraşırsınız o da en iyisi yani komple yeni bir sistem kurmayla uğraşmazsınız.👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,603
Üyeler
167,525
Son üye
Darknigh7
Top Bottom