Sanmıyorum alacaklarını. Kulak ve saça temas ettiği için geri almazlar bence.Evet İncehesaptan kulaklık düştü diyelim, ben aldım kullandım ama memnun kalmadım iade edebilirmiyim?
Edersin ama ödemeyi 15-20 günde fln yapıyorlar Ben klavye mouse aldım klavyeden hafif memnun değildim ilk başta iade edecektim yazılanları görünce korkudan edemedim. Alacaksan iade etmeyeceksen al dostum.Evet İncehesaptan kulaklık düştü diyelim, ben aldım kullandım ama memnun kalmadım iade edebilirmiyim?
O kadar zor mu?İncehesap'ta iade ile uğraşacağına Deveye Hendek atlatmak daha kolay.
O zaman G332 düşecek yada bu fiyata daha iyisiEdersin ama ödemeyi 15-20 günde fln yapıyorlar Ben klavye mouse aldım klavyeden hafif memnun değildim ilk başta iade edecektim yazılanları görünce korkudan edemedim. Alacaksan iade etmeyeceksen al dostum.
Garantiye ürün gönderdim ayın 23ünde, hala gelmedi p.tesi arayın diyorlar. 20 gün taahhüt verdiler birde.O kadar zor mu?
O zaman kulaklık düşünce alınır mı diye vs. konu açıcam HS 34 vardı gönlümde ama mic sıkıntılıymışGarantiye ürün gönderdim ayın 23ünde, hala gelmedi p.tesi arayın diyorlar. 20 gün taahhüt verdiler birde.
O kadar zor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman G332 düşecek yada bu fiyata daha iyisi
Yani öyle yapmanız daha mantıklı, çünkü hijyen vs. bahane edip geri almazlar kullanılmış kulaklığı. Eğer bozuk vs. değilse.O zaman kulaklık düşünce alınır mı diye vs. konu açıcam HS 34 vardı gönlümde ama mic sıkıntılıymış
kizaru 280 civarı olursa alırım herhaldeBen alcam düşerse