Adam bambaska bisey sormusEdebilirsin, bu tarz platformların belirli oyun oynama süresi vardır. Oyun içerisinde o limiti geçmediğin sürece istediğin oyunu iade edebilirsin.
Mantiken 580 geri gelmesi lazim ancak o 20 lira epic games cuzdanina geri geliyor mu... epic destege yazmani oneririmmerhaba ben 600 liralık oyun aldım fakat 20 tl epic games param ile 580 e falan aldım iade edebilirmiyim etsem 580 olarakmı gelir oyunun açıklamada kendi kendine iade edilebilir yazıyodu
knk şimdi oyunu indirim ile aldım 20 tl epic games paramıda koydum aldım 580 oldu iade ediliyor demeAdam bambaska bisey sormus![]()
knk baktım oyuna iade ediliyo. galiba edilmiyo pek sıkıntı değil 580 gelsin 20 lirada iade ücretim olsumAdam bambaska bisey sormus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mantiken 580 geri gelmesi lazim ancak o 20 lira epic games cuzdanina geri geliyor mu... epic destege yazmani oneririm
2 saatin altinda oynadiysan edilirknk şimdi oyunu indirim ile aldım 20 tl epic games paramıda koydum aldım 580 oldu iade ediliyor deme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
knk baktım oyuna iade ediliyo. galiba edilmiyo pek sıkıntı değil 580 gelsin 20 lirada iade ücretim olsum![]()
Kartından çekilen ücret neyse kartına o ücret iade edilir. Epic game ödülleride epic games hesabına geri iade ediliyor.merhaba ben 600 liralık oyun aldım fakat 20 tl epic games param ile 580 e falan aldım iade edebilirmiyim etsem 580 olarakmı gelir oyunun açıklamada kendi kendine iade edilebilir yazıyodu