Benden sana öneri Spoiler kutusunun içine de Spoiler koy.
Önceki haftalar altında bütün haftalar karışık şekilde.
Aşağıya in bul uzun sürer.
Onları da ayrı ayrı Spoiler içerisinde yaparsan daha iyi olur.
Alınır, mis gibi kasa.Kral bu kasa alınır değil mi ?MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.539,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1 ay sonra tekrardan felirse alacağım çünkü ?
bana monitör yaklaşık 1 haftada gelmiştiOradan bi rival 710 kaptım ne zaman gelir acaba?
Ulan nasıl kaçırdım ya .Alınır, mis gibi kasa.
Hmm pek acalesi yokbana monitör yaklaşık 1 haftada gelmişti
geceden almıştım önceden
Ürünün şuanki durumu nedir?Hmm pek acalesi yok
Yeter ki sağlam gelsin
Ulan bu sefer ablama kitleyemedim hesabı
dostum çok hoşuma gitti ama önceden farketmediğim için kendime çok kızdım bi anlik krize girdim ekran kartı ve işlemci kaçirdim arada xdforumda böyle bişi yoktu yapmak istedim sadece
-----------------------------
Sizce Ürünler nasıldı?
olsun kaçırdıysan bile daha iyisi gelebilir sabretmen en önemlisidostum çok hoşuma gitti ama önceden farketmediğim için kendime çok kızdım bi anlik krize girdim ekran kartı ve işlemci kaçirdim arada xd
Haftaya gaming gecesini sabirsizlikla bekliyorum ince hesapta bu kadar güzel şeyler olduğunu bilmiyordum çünkü bu kadar güzel detaylandırılmıyor ellerine sağlikolsun kaçırdıysan bile daha iyisi gelebilir sabretmen en önemlisi
kargoda yarın inşallah elimde olacakÜrünün şuanki durumu nedir?