İncehesap üzerinden her cuma gece 22.00-02.00 arası oluyor 4 saatlik sürede. Fakat stoklar az oldugundan hemen bitebiliyor. Ayrıca saat 8'de ürünler açıklanmaya başlıyor fakat fiyatları yazmıyor kaç tane stoğa gireceği ve hangi ürün olduğu açıklanıyor. Ardından da saat 22.00'da ürünler satıma açılıyor. Siz 2070super alacaktınız sanırım, dün aşırı iyi bir indirim vardı mesela gaming x trio 4900'e düşmüştü.Öncelikle ürünler anladığım kadarıyla çok hoş umarım çok daha iyileri herkese nasip olur. Ürünler sayfa şeklini anladığım kadarıyla i*topya olması lazım yanlış ise düzeltirseniz sevinirim. Peki bu gaming gecesi yada indirimleri ne zamanları oluyor, saat kaça kadar geçerli oluyor aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim paylaştığınız için
İncehesap'ta Her Cuma 19:00 da gösterime çıkıyor 22:00 de satışa sunuyorlar (indirimli fiyatlarıyla)Öncelikle ürünler anladığım kadarıyla çok hoş umarım çok daha iyileri herkese nasip olur. Ürünler sayfa şeklini anladığım kadarıyla i*topya olması lazım yanlış ise düzeltirseniz sevinirim. Peki bu gaming gecesi yada indirimleri ne zamanları oluyor, saat kaça kadar geçerli oluyor aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim paylaştığınız için
O Gece SS aldım foruma sundumÜrünleri ve fiyatları nasıl bildiniz ?
Evet gördüm çok güzel indirimler varmış, umarım alacağım zaman asus gelmiş olur şans eseri bakalım Aydınlattığınız için teşekkür ederimİncehesap üzerinden her cuma gece 22.00-02.00 arası oluyor 4 saatlik sürede. Fakat stoklar az oldugundan hemen bitebiliyor. Ayrıca saat 8'de ürünler açıklanmaya başlıyor fakat fiyatları yazmıyor kaç tane stoğa gireceği ve hangi ürün olduğu açıklanıyor. Ardından da saat 22.00'da ürünler satıma açılıyor. Siz 2070super alacaktınız sanırım, dün aşırı iyi bir indirim vardı mesela gaming x trio 4900'e düşmüştü.
Hayır. Konunun açılma tarihi 22 Ağustos ama siz nasıl bu hafta neler olacağını bildiniz ?İncehesap üzerinden her cuma gece 22.00-02.00 arası oluyor 4 saatlik sürede. Fakat stoklar az oldugundan hemen bitebiliyor. Ayrıca saat 8'de ürünler açıklanmaya başlıyor fakat fiyatları yazmıyor kaç tane stoğa gireceği ve hangi ürün olduğu açıklanıyor. Ardından da saat 22.00'da ürünler satıma açılıyor. Siz 2070super alacaktınız sanırım, dün aşırı iyi bir indirim vardı mesela gaming x trio 4900'e düşmüştü.
Teşekkür ederim aydınlattığınız için sizdeİncehesap'ta Her Cuma 19:00 da gösterime çıkıyor 22:00 de satışa sunuyorlar (indirimli fiyatlarıyla)
Mesaj otomatik birleştirildi:
O Gece SS aldım foruma sundum
Konuyu Moderatörün isteği üzerine son 2 haftaki tüm ürünleri 1 Konu Üzerine TopladımHayır. Konunun açılma tarihi 22 Ağustos ama siz nasıl bu hafta neler olacağını bildiniz ?
Hocam dün de gaming gecesi vardı, dün gaming x trio girdi indirime onu söyledim sadece.Hayır. Konunun açılma tarihi 22 Ağustos ama siz nasıl bu hafta neler olacağını bildiniz ?
Düzenlediniz yani. Anladım. Ben de diyorum "ulan adam nereden biliyor ürünleri ?"Konuyu Moderatörün isteği üzerine son 2 haftaki tüm ürünleri 1 Konu Üzerine Topladım
Yani Geçen hafta açtım bu haftakileride koydum geçen haftakilerde var
o değilde 2080 super baya iyimiş 5199 tl hemde hediyeliymişHocam dün de gaming gecesi vardı, dün gaming x trio girdi indirime onu söyledim sadece.
Aynen öyle o da çok çok iyi indirime girdi 5200 ne demek yaao değilde 2080 super baya iyimiş 5199 TL hemde hediyeliymiş
alana Hayırlı olsun