Neler Yeni

İncehesap Kargo Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmetsefa Sivri
22 Mayıs 2020 de incehesapta hazır sistem olarak
majesty 1270 isimli hazır sistemi sipariş verdim bugün elime yalnızca parçaların kutuları geldi müşteri temsilcisini aradım ürününüz kargoda 15 gün içerisinde gelmesi lazım dediler ama ben inanamıyorum çünkü bu olaydan başına gelen fazla yok ne yapabilirim

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
majesty 1270 isimli hazır sistemi sipariş verdim bugün elime yalnızca parçaların kutuları geldi müşteri temsilcisini aradım ürününüz kargoda 15 gün içerisinde gelmesi lazım dediler ama ben inanamıyorum çünkü bu olaydan başına gelen fazla yok ne yapabilirim
Kargo takip numarası ile takip edin, incehesap gayet güvenilir bir yerdir şüpheniz olmasın

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Sistemi hazır şekilde ayrı kutuları ayrı şekilde kargolamış olabilirler.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Sinir stres dönemim hayırlı olsun incehesabın yeni mağdurusun umarım karışıklık olmamıştır en kısa sürede eline ulaşır

Pasoytaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Breived
İncehesap ürünümü 12 saat içinde kargoladı kötü olduğunu söylemek saçma olur fakat anlaştığı kargo firması Aras Kargo rezalet bir firma 5 gündür teslimat şubesinde getirmeye niyetleride yok gibi gidip kendim almak zorunda kalacağım çoğu kişinin ürünü Teslimat Şubesinde bekletilip göndericiye iade ediliyormuş.Kargo şirketinede bakmak lazım alırken.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmetsefa Sivri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Kral sıkıntı şurada PC incehesapta montaj aşamasında diye gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral sitede montaj aşamasında diye gözüküyor
Sistem güncellemeleri gecikebilir kargo takip numarası gönderilmiş ise sıkıntı yok

knk onun hakkında bi video izlmeiştim adam diyorki 29 günde geldi diyor aynı şey başına gelmez umarım

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
Ben de 27 sinde webtekno bronze almıştım hala bekliyorum daha önce ssd aldım 2 günde geldi bu da gelir merak etme

azizacu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ömer Acu
İncehesap kadar rezalet bir firma görmedim ve duymadım. 29 Mayısta 2 ekran kartı siparişi verdim birini iptal etmek için 5 dakika sonra destek talebinde bulundum ertesi gün arayıp sesli bir şekilde dile getirdim tamam ürünü iptal etmek için bildirimde bulunduk dediler. Israrla ürünü iptal ediyorum depodan çıkışı yapılmasın dememe rağmen 2 gün sonra ürünü Kargolamışlar ve ürün 2 gündür sözde jetizz Aras ertesi gün kargosunda olmasına rağmen hâlâ gelmedi işin komik ve saçma yanı ne biliyor musunuz? İptal etmek istediğim ürünü kargoya veriyorlar ama iptal etmek istemediğim ürünü hâlâ paketliyorlar. Ürünleri sipariş vermeden önce bir çok kötü yorum okudum ama buna rağmen sipariş verdim İncehesap pişmanlıktır.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmetsefa Sivri