İnceHesap Kargo/ Yeni Hazır Sistem alanlar

Reaksiyon skoru
38
Yakın zamanda hazır sistem alanlar kaç gündür bekliyorsunuz ya da ne zaman sipariş verdiniz ve kaç günde teslim edildi?

Yakın zamanda hazır sistem alanlar kaç gündür bekliyorsunuz ya da ne zaman sipariş verdiniz ve kaç günde teslim edildi?
Ortalama 7 gün içinde teslim alınıyor diye biliyorum sizin kaç gün oldu

Ortalama 7 gün içinde teslim alınıyor diye biliyorum sizin kaç gün oldu
Ben 26sında sipariş verdim hala montaj aşamasında haftasonu dahil 7 ki cumartesi günü de hazır sistemlere kargoya çıkıyorlar diye biliyorum

Keşke bir kargoya verilse de tahmini +2 3 gün eklerim üzerine o da yok
Bir çok firma hafta sonunu montaja dahil etmiyor.diye.biliyorum 7 gün desek.hocam iş günü olarak bu gün ile 4. Gün oluyor

Bir çok firma hafta sonunu montaja dahil etmiyor.diye.biliyorum 7 gün desek.hocam iş günü olarak bu gün ile 4. Gün oluyor
Ve bana 4 iş gününde kargoya verileceği söylendi ben alırken en geç bugün diye düşündüm o da yok müşteri hizmetleri zaten rezalet arayınca tüm çalışanlar dolu diyip açmıyorlar 40 dakika bekledim, en son aramaları için geri bildirimde bulundum aradılar benle konuşan müşteri hizmetleri çalışanı yok müzik çalıyor :D

Ve bana 4 iş gününde kargoya verileceği söylendi ben alırken en geç bugün diye düşündüm o da yok
Denilene inanmayın hocam banada geçen forumda 2 TB M2 SSD baya ucuza düşmüştü fiyatı özellikler kısmında dram var yazıyordu SSD de herkese İncehesap dramsizini gönderdi mesela aradım sordum hatta müşteri hizmetlerine bakın dram var yazıyordu.dogru mu evet doğru dediler fakat yalan çıktı durum herkese dramsiz modeli itelediler o yüzden.inanmamakta fayda var incehesap müşteri hizmetlerine

Denilene inanmayın hocam banada geçen forumda 2 TB M2 SSD baya ucuza düşmüştü fiyatı özellikler kısmında dram var yazıyordu SSD de herkese İncehesap dramsizini gönderdi mesela aradım sordum hatta müşteri hizmetlerine bakın dram var yazıyordu.dogru mu evet doğru dediler fakat yalan çıktı durum herkese dramsiz modeli itelediler o yüzden.inanmamakta fayda var incehesap müşteri hizmetlerine
keşke itopyadan ya da gaminggen den 1000tl fiyat farkı daha fazla verip alsaydım da bugün elimde olurdu diyorum yapacak bir şey kalmadı mecburen bekliyorum artık

Geri