Neler Yeni

İNCEHESAP MUADİL ÜRÜN REZİLLİĞİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
SERHAT BOZBAYIR
İncehesaptan Aoc G27g4x Monitörünü satın aldım Daha Sonra ürün tedarik edilemiyor yalani ile uygun fiyattan sattığı ürünleri hep böyle milleti kandiririyor
7500TL ödediğim monitörü 1440P oldugu için satin aldim Bana Muadil adi altinda 1080 p modelini vermeye calisiyorlar O model 5000TL olmasina rağmen daha önce Team Tforce Beyaz RGB ram için de Patriot Viper önermişlerdi böyle bir rezillik yok almayın bir şey.

Ekler

• Screenshot_20240831_231601_Gmail.png
    Screenshot_20240831_231601_Gmail.png
    312.4 KB · Hit: 264

Ellsy

80+ Bronze
İncehesaptan Aoc G27g4x Monitörünü satın aldım Daha Sonra ürün tedarik edilemiyor yalani ile uygun fiyattan sattığı ürünleri hep böyle milleti kandiririyor
7500TL ödediğim monitörü 1440P oldugu için satin aldim Bana Muadil adi altinda 1080 p modelini vermeye calisiyorlar O model 5000TL olmasina rağmen daha önce Team Tforce Beyaz RGB ram için de Patriot Viper önermişlerdi böyle bir rezillik yok almayın bir şey.
O monitor harici birsey istemedigini en kotu thh basvuracagini yaz

şahin doğan

80+ Platinum
Daha iyisini veya aynısını talep et. THH yolu ile kesin çözüm alırsın zaten.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Furkan Özlü
İptal ya da iade edebilirsiniz diyor kardeşim? Satıcı para iadesi teklif etmiş. Şikayetçi olsan da bir şey olmayacak. İptal et.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Volkan
thh başvur geç sonra şikayet vara yaz tutuşsunlar az dalga mı geçiyorlar 2k monitöre muadil olarak 1080 mi önerili kurbağa mı geçiyor bunlar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Volkan
İptal ya da iade edebilirsiniz diyor kardeşim? Satıcı para iadesi teklif etmiş. Şikayetçi olsan da bir şey olmayacak. İptal et.
öyle bir dünya mı var diyelim sen geçen sene 3080 aldın atıyorum 80bin tl ye aldın şuan da 3080 diyelim 150 bin olmuş 80 bin tl yi iade mi alırsın yoksa değişim mi istersin yok öyle bir saçmalık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar. satıcı para iadesi teklif ettiği zaman yapacak bir şey yok.
iade dışında diyor ki misli yada muadili ile değişim yapılır diyor iadeyi kabul etmek zorunda değil.

şahin doğan

80+ Platinum
Hakkını bilmeyen, araştırmayan standart biri. Senin gibiler yüzünden bu kadar rahat davranıyorlar zaten. THH ile 6 ayda sürse 6 ay sonunda o ürünün aynısını veya daha iyisini vermek zorundalar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
SERHAT BOZBAYIR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakalim hocam yazdımda hep böyle yapıyor rezil incehesap hep aynı yalan denetleyende yok ne güzel iş

Shourd

80+ Silver
seni sırf meşgul ettikleri için bekletikleri için bile şikayet edebilirsin eğer para iadesi yapacaklarını söylüyorlarsa en azından indirim kuponu iste bi çok büyük firma böyle yapıyor sorun olmasın diye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Volkan
-Evet, satın alınan malın ayıplı çıkması durumunda malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıl içinde tüketicilerin, bedel iadesi, malın ayıpsız misliyle değişimi, ayıp oranında bedel indirimi veya ücretsiz onarımı isteme hakları vardır. Tüketici dilediği hakkı kullanmakta serbesttir.
T.C Ticaret Bakanlığı Resmi sitesi.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Furkan Özlü
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Hakkını bilmeyen, araştırmayan standart biri. Senin gibiler yüzünden bu kadar rahat davranıyorlar zaten. THH ile 6 ayda sürse 6 ay sonunda o ürünün aynısını veya daha iyisini vermek zorundalar.
ne anlatıyon la dalyarak. Gidin arayın thhyi bakalım ne diyecekler. AKlınız yokki. Klavyeden kafana eseni yazmak kolay tabi.

şahin doğan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,738
Üyeler
159,540
Son üye
Tren
Top Bottom