Neler Yeni

İncehesap neden hep gamepower kasa kullanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ebubekir Sıddık
Nerdeyse bütün modelleri gamepower kasa-psudan oluşuyor gamepower kötü müdür?
Kötüyse neden bu kadar kullanılıyor

Mehmet Anıl

80+ Silver
satilmadiklari icin surekli indirim yapiyorlar hazir sistemlerde sinir ediyorlar beni gecen 8k ya 2060s rog lu pc buldum kasa secenegi yoktu hepsi gamepower frisby

Em1rh4an

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Emirhan Orhan
büyük ihtimalle topluca alıdığından gamepower markası bizde alın toplu size bi güzellik yapalım demiştir ondan

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sürekli onları stokluyorlar sonra sistemlerde onları kullanıyorlar değiştirmeye de izin vermiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ebubekir Sıddık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
büyük ihtimalle topluca alıdığından gamepower markası bizde alın toplu size bi güzellik yapalım demiştir ondan
Sürekli onları stokluyorlar sonra sistemlerde onları kullanıyorlar değiştirmeye de izin vermiyorlar.
satilmadiklari icin surekli indirim yapiyorlar hazir sistemlerde sinir ediyorlar beni gecen 8k ya 2060s rog lu PC buldum kasa secenegi yoktu hepsi gamepower frisby
kalitesi hakkında bi bilginiz var mı

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Psu kaliteli sayılamaz.çok dandirik ürünler. Bir gerilimde sistem perte çıkabilir. Kasalarının malzeme kalitesi de aynı öyle olacağını düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ebubekir Sıddık
kaliteli değil diyorlar
PSU'ları C4 Patlayıcı.
Kasada Mesh değilse alınmaz.
PSU kaliteli sayılamaz.çok dandirik ürünler. Bir gerilimde sistem perte çıkabilir. Kasalarının malzeme kalitesi de aynı öyle olacağını düşünüyorum.
satilmadiklari icin surekli indirim yapiyorlar hazir sistemlerde sinir ediyorlar beni gecen 8k ya 2060s rog lu PC buldum kasa secenegi yoktu hepsi gamepower frisby
bu kasanın kalitesi iyi mi? peki https://www.incehesap.com/cougar-ge...00w-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-46556/ hava akışı falan bu var seçeneklerinfe bide

Top Bottom