Ruffian
80+ Silver
Dahası
göz zevki olan DLSS kullanmaz.Dlss 3 den diğer teknolojik yapıdan bir haber olunca böyle oluyor demek ki.
göz zevki olan DLSS kullanmaz.Dlss 3 den diğer teknolojik yapıdan bir haber olunca böyle oluyor demek ki.
yav kardeşim çocukmusun , adama demişsinki 4060lı sistem bu fiyata bulmazsın , adamda sana atmış aynı fiyata g@t olmuşsun daha ne konuşuyonArkadaşa laf etmişsin ama senin sisteminde pek farkı yok zaten rx 6650xt ile rtx 4060 neredeyse aynı ikinizde kötü sistem atmışsınız :dd
Yav kardeşim adam daha avantajlı sistem var demiş işlemcisi ryzen 5 5600 lü bir şey beklerdim rtx 4060 atmış rx 6650xt ile aynı performans nerdeyse birde üstüne power boostlu kasa bomba gibi PSUyav kardeşim çocukmusun , adama demişsinki 4060lı sistem bu fiyata bulmazsın , adamda sana atmış aynı fiyata g@t olmuşsun daha ne konuşuyon
Rx 6750xt rtx 4060ti ile kapışıyor hatta zaman zaman geçiyor çok f/p bir ekran kartıçok ciddiyim DLSS görüntüyü FECİ şekilde baltalıyor sırf DLSS var diye 4060 alacağıma ondan daha güçlü ve daha fazla GB'ya sahip RX6750XT alırım DLSS açmadan oyunumu oynarım ve güzel fps ler verir 80 fps alıp görüntümün çamurlaşacağına 60 FPS arası alır güzel görüntü elde ederim.
Yav kardeşim adam daha avantajlı sistem var demiş işlemcisi ryzen 5 5600 lü bir şey beklerdim rtx 4060 atmış rx 6650xt ile aynı performans nerdeyse birde üstüne power boostlu kasa bomba gibi PSU
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rx 6750xt rtx 4060ti ile kapışıyor hatta zaman zaman geçiyor çok f/p bir ekran kartı
Fiyat avantajı yok demişsin aynı sistemin nvidialısı olunca daha iyi olmuyor AMD serisi kendisini 5000den sonra çok iyi düzenledi driver konusunda v.s ayrıca kendi kendime havalara girdiğim yok ikinizinde sistemi normal fiyatlarda ve evet dalga geçtim ikinizde keloglandaki iki devler gibi aynı şeyi söylüyorsunuz biri Nvidia biri AMD
hocam adam o fiyatlara 4060 var demişm sende atta görelim saçma sapan sistemler atıp beni güldürme demişsin adamda sözünün eri çıkmış atmiş sistemi neden bu kuyruk acısı ?Dlss 3 den ve diğer teknolojik yapıdan bir haber olunca böyle oluyor demek ki.
Yav dayı nerde atmış ryzen 5 5600 sistem var demiş r 5 5500 atmışhocam adam o fiyatlara 4060 var demişm sende atta görelim saçma sapan sistemler atıp beni güldürme demişsin adamda sözünün eri çıkmış atmiş sistemi neden bu kuyruk acısı ?
5600 lü sistem var dememiş o fiyata 4060 lı sistem var demiş arkadaşın attığı sistemde de zaten 5500 var nerenle okuyorsun hocamYav dayı nerde atmış ryzen 5 5600 sistem var demiş r 5 5500 atmış
Olm asıl sen nerenle okuyorsun kafan mı güzel (5 5600 4060 lı sistemlerde bu fiyatta. Attığın sistemin çok bir avantajı yok maalesef) bunu yazmış5600 lü sistem var dememiş o fiyata 4060 lı sistem var demiş arkadaşın attığı sistemde de zaten 5500 var nerenle okuyorsun hocam
5600 lü sistem var dememiş o fiyata 4060 lı sistem var demiş arkadaşın attığı sistemde de zaten 5500 var nerenle okuyorsun hocam
Hocam forumdakilerin okuma yazmadan haberi yok laOrtalık kızmış xD
gözümden kaçmış ama hatamı kabullenemeyecek kadarda asalak değilimMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam forumdakilerin okuma yazmadan haberi yok la
Önemli değil hocam herkes üzerime geliyor la Dgözümden kaçmış ama hatamı kabullenemeyecek kadarda asalak değilim