Çözüldü✓ İncehesap R7 7800x3d RTX 4060 Sistem alınır mı?

rrKoro

80+
Reaksiyon skoru
9
Selamlar, yaklaşık 1 yıldır yeni bilgisayar almayı planlıyorum fakat bir türlü nasip olmadı. 5 yıl kadar dayanabilecek kaliteli sistem ararken bu sistem karşıma çıktı ve hoşuma gitti. Ekran kartı konusunda biraz zayıf olduğunu biliyorum fakat daha sonra 4070s gibi bir modele yükseltirim diye düşündüm. Şimdilik sadece fortnite valorant cs ve fifa gibi oyunlar oynadıgım için yeteceğini düşünüyorum. Bu sistemi alırsamda ram psu ve ssdyi değiştirip almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
1734092403050.png

Uygunsuz Dil
Selamlar, yaklaşık 1 yıldır yeni bilgisayar almayı planlıyorum fakat bir türlü nasip olmadı. 5 yıl kadar dayanabilecek kaliteli sistem ararken bu sistem karşıma çıktı ve hoşuma gitti. Ekran kartı konusunda biraz zayıf olduğunu biliyorum fakat daha sonra 4070s gibi bir modele yükseltirim diye düşündüm. Şimdilik sadece fortnite valorant cs ve fifa gibi oyunlar oynadıgım için yeteceğini düşünüyorum. Bu sistemi alırsamda ram psu ve ssdyi değiştirip almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
Affedersin ama bu ne mk yani 7800x3d aşırı fazla kaçmış

Alıntıyı görüntüle
Hocam bu şekilde ekran kartı yüzünden darboğaz yapar sistem en az 4070super olması gerek yanında ya da işlemciyi değiştir (7500f-7600 gibi işlemciler olabilir)

Alıntıyı görüntüle
4060 bu sistem için az hocam 4070 ti ya da süper olması lazım

Affedersin ama bu ne mk yani 7800x3d aşırı fazla kaçmış
Hocam haklı olabilirsiniz ama oynayacağım oyunlar işlemci odaklı olduğu için bazı parçaları değiştirip bu sistemi almak geçiyordu aklımdan. 45-50k bandında bildiğiniz kaliteli hazır sistem varsa atarsanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4060 bu sistem için az hocam 4070 ti ya da süper olması lazım
Hocam mesajdada belirttiğim gibi daha sonra ekran kartını yükselteceğim

bunun işlemciyi 650 olanla değiş al ram ekleme sonradan rgbli aynı modelini alırsın

3/4k fazlaya parçaları kaliteli daha fazla piyasası olan kafan rahat sistem almıs olursun yani.

bunun işlemciyi 650 olanla değiş al ram ekleme sonradan rgbli aynı modelini alırsın

3/4k fazlaya parçaları kaliteli daha fazla piyasası olan kafan rahat sistem almıs olursun yani.
Hocam sistem güzel ve dedikleriniz mantıklı ancak 7500f 4070s sistemleri 43k falan gördüğümü hatırlıyorum bu bi tık pahalı gibi geldi bana yanlışım varsa kusura bakmayın.

Hocam sistem güzel ve dedikleriniz mantıklı ancak 7500f 4070s sistemleri 43k falan gördüğümü hatırlıyorum bu bi tık pahalı gibi geldi bana yanlışım varsa kusura bakmayın.
7600 bunun işlemcisi. kasasıda cok kaliteli. ekran kartı msi parca kalitesi var bunda. palit , galax ve inno kartların piyasası ucuz ondandır o fiyatlar.

fiyat avantajı hiç yok tek tek alsan da bu para yapıyor zaten bence kötü

7600 bu hocam işlemcisi. kasasıda cok kaliteli ekran kartı msi parca kalitesi var bunda. palit galax ve inno kartların piyasası ucuz ondandır o fiyatlar.
7500f ile 7600 arasında büyük bir fark yok diye biliyorum ama parca kalite konusunda cok bir bilgim yok hocam teşekkürler araştırmaya devam edeceğim.

7600 bunun işlemcisi. kasasıda cok kaliteli. ekran kartı msi parca kalitesi var bunda. palit , galax ve inno kartların piyasası ucuz ondandır o fiyatlar.
ekran kartı kaliteli falan değil galax inno falan bundan iyi. kötü sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,476
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri