Neler Yeni

Çözüldü✓ İncehesap R7 7800x3d RTX 4060 Sistem alınır mı?

rrKoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Yağız Demir
Selamlar, yaklaşık 1 yıldır yeni bilgisayar almayı planlıyorum fakat bir türlü nasip olmadı. 5 yıl kadar dayanabilecek kaliteli sistem ararken bu sistem karşıma çıktı ve hoşuma gitti. Ekran kartı konusunda biraz zayıf olduğunu biliyorum fakat daha sonra 4070s gibi bir modele yükseltirim diye düşündüm. Şimdilik sadece fortnite valorant cs ve fifa gibi oyunlar oynadıgım için yeteceğini düşünüyorum. Bu sistemi alırsamda ram psu ve ssdyi değiştirip almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
1734092403050.png

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Mert ash
tek tek dizersen daha iyi olur bence çok saçma geldi bu sistem parçaları kalitesiz

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ali
Uygunsuz Dil
Selamlar, yaklaşık 1 yıldır yeni bilgisayar almayı planlıyorum fakat bir türlü nasip olmadı. 5 yıl kadar dayanabilecek kaliteli sistem ararken bu sistem karşıma çıktı ve hoşuma gitti. Ekran kartı konusunda biraz zayıf olduğunu biliyorum fakat daha sonra 4070s gibi bir modele yükseltirim diye düşündüm. Şimdilik sadece fortnite valorant cs ve fifa gibi oyunlar oynadıgım için yeteceğini düşünüyorum. Bu sistemi alırsamda ram psu ve ssdyi değiştirip almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
Affedersin ama bu ne mk yani 7800x3d aşırı fazla kaçmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Alperen
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu şekilde ekran kartı yüzünden darboğaz yapar sistem en az 4070super olması gerek yanında ya da işlemciyi değiştir (7500f-7600 gibi işlemciler olabilir)

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Alperen
Alıntıyı görüntüle
4060 bu sistem için az hocam 4070 ti ya da süper olması lazım

rrKoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Yağız Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Affedersin ama bu ne mk yani 7800x3d aşırı fazla kaçmış
Hocam haklı olabilirsiniz ama oynayacağım oyunlar işlemci odaklı olduğu için bazı parçaları değiştirip bu sistemi almak geçiyordu aklımdan. 45-50k bandında bildiğiniz kaliteli hazır sistem varsa atarsanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4060 bu sistem için az hocam 4070 ti ya da süper olması lazım
Hocam mesajdada belirttiğim gibi daha sonra ekran kartını yükselteceğim

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ümit

bunun işlemciyi 650 olanla değiş al ram ekleme sonradan rgbli aynı modelini alırsın

3/4k fazlaya parçaları kaliteli daha fazla piyasası olan kafan rahat sistem almıs olursun yani.

rrKoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Yağız Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bunun işlemciyi 650 olanla değiş al ram ekleme sonradan rgbli aynı modelini alırsın

3/4k fazlaya parçaları kaliteli daha fazla piyasası olan kafan rahat sistem almıs olursun yani.
Hocam sistem güzel ve dedikleriniz mantıklı ancak 7500f 4070s sistemleri 43k falan gördüğümü hatırlıyorum bu bi tık pahalı gibi geldi bana yanlışım varsa kusura bakmayın.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ümit
Hocam sistem güzel ve dedikleriniz mantıklı ancak 7500f 4070s sistemleri 43k falan gördüğümü hatırlıyorum bu bi tık pahalı gibi geldi bana yanlışım varsa kusura bakmayın.
7600 bunun işlemcisi. kasasıda cok kaliteli. ekran kartı msi parca kalitesi var bunda. palit , galax ve inno kartların piyasası ucuz ondandır o fiyatlar.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
burak
fiyat avantajı hiç yok tek tek alsan da bu para yapıyor zaten bence kötü

rrKoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Yağız Demir
7600 bu hocam işlemcisi. kasasıda cok kaliteli ekran kartı msi parca kalitesi var bunda. palit galax ve inno kartların piyasası ucuz ondandır o fiyatlar.
7500f ile 7600 arasında büyük bir fark yok diye biliyorum ama parca kalite konusunda cok bir bilgim yok hocam teşekkürler araştırmaya devam edeceğim.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
burak
7600 bunun işlemcisi. kasasıda cok kaliteli. ekran kartı msi parca kalitesi var bunda. palit , galax ve inno kartların piyasası ucuz ondandır o fiyatlar.
ekran kartı kaliteli falan değil galax inno falan bundan iyi. kötü sistem

rrKoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Yağız Demir
fiyat avantajı hiç yok tek tek alsan da bu para yapıyor zaten bence kötü
fiyat avantajı yok dediğiniz sistem benim baştaki attığım sistem mi yoksa arkadaşın attığı sistem mi hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,862
Üyeler
162,741
Son üye
Melich_128
Top Bottom