Gurkanpiro
80+ Platinum
hayla rx 580 onermeye devam edıyorsunuz 4060 lı sıstem beklemesi mantıklıİşlemci daha iyi bu şekilde birde RAM CL38-36 civarı 16gb x 1 Team T-Force Vulcan yaptım seninkinden daha iyidir.Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet!www.incehesap.com
PSU da 650w fazla gelir, 550w yeter tahminimce, sıvı soğutucuya gerek yok yok diye koymadım boşuna para verme diye. İnternetten bi tane amd stok soğutucu fan al şimdilik yeter bence seni idare eder gibi. Oda 250-400tl arası filan bir fiyattı. Bu şekilde kullanırsın.
ÖZET OLARAK:
Ram değişti, Psu değişti, İşlemci değişti ve Sıvı Soğutucu çıkartıldı yerine ise Piyasadan 250-400tl arası idareten bir AMD Stok soğutucu almanız kafi ileride bütçe olunca 120mm'lik bir sıvı soğutucuya geçebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
adam ddr5 güncel toplamış sistemi sen ddr4 sistem atıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
ddr5 toplayacaksan eğer 20k ya hazır ddr5'li sistemler var 4060lı vs bir tık geç kaldın aslında geçtiğimiz aylarda çok güzel sistemler vardı. 20-30k bandında. işlemciyi mutlaka 7500f yap o fiyat bandında. Ekran kartıda bir tık yüksek alabilirsen daha iyi olur tabi çok düşük kalmış
ben senin attığın sistem üzerinden değiştirme yaptım ama ekran kartına dokunmadım.