Neler Yeni

İncehesap sihirbazından hazır PC

Gurkanpiro

80+ Platinum
İşlemci daha iyi bu şekilde birde RAM CL38-36 civarı 16gb x 1 Team T-Force Vulcan yaptım seninkinden daha iyidir.
PSU da 650w fazla gelir, 550w yeter tahminimce, sıvı soğutucuya gerek yok yok diye koymadım boşuna para verme diye. İnternetten bi tane amd stok soğutucu fan al şimdilik yeter bence seni idare eder gibi. Oda 250-400tl arası filan bir fiyattı. Bu şekilde kullanırsın.

ÖZET OLARAK:
Ram değişti, Psu değişti, İşlemci değişti ve Sıvı Soğutucu çıkartıldı yerine ise Piyasadan 250-400tl arası idareten bir AMD Stok soğutucu almanız kafi ileride bütçe olunca 120mm'lik bir sıvı soğutucuya geçebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam ddr5 güncel toplamış sistemi sen ddr4 sistem atıyorsun

ddr5 toplayacaksan eğer 20k ya hazır ddr5'li sistemler var 4060lı vs bir tık geç kaldın aslında geçtiğimiz aylarda çok güzel sistemler vardı. 20-30k bandında. işlemciyi mutlaka 7500f yap o fiyat bandında. Ekran kartıda bir tık yüksek alabilirsen daha iyi olur tabi çok düşük kalmış
ben senin attığın sistem üzerinden değiştirme yaptım ama ekran kartına dokunmadım.
hayla rx 580 onermeye devam edıyorsunuz 4060 lı sıstem beklemesi mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
Hocam adam güncel oyunları rx580 ile oynayabilecek mi 2 yıl boyunca ekran kartı değiştirmeden ddr4 olmasına mı takılıyorsunuz sistemin. Eyvallah oynuyorum dediği oyunlar ekran kartına yüklenen oyunlar değil fakat rx580'de yeni bir ekran kartı değil 2 yıl boyunca yeni çıkan oyunları oynamayacak bence burada ddr4'ü sorun etmeniz gülünç arkadaş illiaki ddr5 olsun dememiş eğer belirtseydi öneri ona göre yapardım.
Öncelikle çok ok teşekkür ediyorum hepinize valla dakikasına yazıyorsunuz eyvallah yardımcı oluyorsunuz sağolun. Hani kararsızım napsam bilmiyorum gari de dediğiniz gibi sadece bu oyunları oynarım yeni çıkan oyun oynamayı düşünmüyorum arkadaşlar söylediklerimin haricinde. Oynamak istediğim oyunları rahat akıcı oynatır demi şuna kanaat getirelim bu ekran kartına önyargım olmasın. Yazdığım oyunlar çoğunluk işlemciyi mi yoksa ekran kartını mı yoruyor bunu da öğrenmek istiyorum aslında. Arkadaşlarımdan daha iyi olcak diye şart yok olmasında hatta yani ben bu ekran kartının 256 bit olmasına güveniyorum yoksa dediğiniz üzere bellek tipi bir tık düşük ve eksi bir ekran kartı yani biliyorum ben sadece kaymak grafiklerle kasmadan donmadan akıcı şekilde oynatsın yeter ultra ayar yapamam zaten ben istiyorum ki görüntü de yırtılmalar piksellein sayılması gibi şeyler olmasın yeter ilk defa alacam için babamı hızlı ikna edem, aslında 2060 Super seçsem çok iyi olacak öyle etsem 2 değil 3-4 yol belkide götürür beni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Özkan
Hocam bütçeniz başta yazdığı gibi 25000tl mi yoksa topladığınız sistemin ücreti olan 20000tlyi mi referans alarak öneri yapayım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
Hocam bütçeniz başta yazdığı gibi 25000tl mi yoksa topladığınız sistemin ücreti olan 20000tlyi mi referans alarak öneri yapayım?
O Max o kadar çıkmayı düşünüyorum ondan 25 bin yazdım yani RX 580 yüzünüzü güldürmez pişman olursunuz derseniz 25 e çıkıp 2060 Super yaparız ekran kartını sizce nasıl yapalım garantiye alalım değil mi?

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Hocam adam güncel oyunları rx580 ile oynayabilecek mi 2 yıl boyunca ekran kartı değiştirmeden ddr4 olmasına mı takılıyorsunuz sistemin. Eyvallah oynuyorum dediği oyunlar ekran kartına yüklenen oyunlar değil fakat rx580'de yeni bir ekran kartı değil 2 yıl boyunca yeni çıkan oyunları oynamayacak bence burada ddr4'ü sorun etmeniz gülünç arkadaş illiaki ddr5 olsun dememiş eğer belirtseydi öneri ona göre yapardım.
güncel oyun dememiş ki zaten oynayacağım oyunlar demiş liste yapmış o oyunları oynar.

güncel oyun dememiş ki zaten oynayacağım oyunlar demiş liste yapmış o oyunları oynar.
gerçi listedeki oyunlara bakmadım ben o oyunları zor oynar dediğin gibi. Bir tek GTA SA oynar herhal :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Özkan
hocam arkadaş güncel sistem de dememiş zaten neden sanki bundan 2 sene sonra ddr4 ölecekmiş windows ddr4 e desteği kesecekmiş gibi davranıyorsunuz?

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
en düşük grafiklere çekerse oynatırda o fiyatada ekran kartı ne takabilir onu düşünüyorum şuan 10k ekran kartı desek? 5k işlemci desek 15k geriye kalan parçaları zor toplar ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
Birkaçını arkadaşlarla online oynarım diğerlerini de kendim ve oynarsa bir de babam oynayabilir parasını ben kazandım ben de oynarım der yani o kadar yeni çıkan oyunlara kolay kolay bakmam yani

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
RX 580 ne kanka Allah aşkına. 22-23 civarına RX 7600 DDR5 sistemler geliyor bekle derim.
geçen bir kaç ay güzel sistemler vardı aslında 4060 lı filan 20k ya vs ama arkadaş çok geç kaldı, inşallah dediğin gibi sistem gelir.

Birkaçını arkadaşlarla online oynarım diğerlerini de kendim ve oynarsa bir de babam oynayabilir parasını ben kazandım ben de oynarım der yani o kadar yeni çıkan oyunlara kolay kolay bakmam yani
knk babanı ikna et 30k ya çıkartabilirse güzel sistem toplarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
hocam arkadaş güncel sistem de dememiş zaten neden sanki bundan 2 sene sonra ddr4 ölecekmiş windows ddr4 e desteği kesecekmiş gibi davranıyorsunuz?
Galiba DDR5 toplayacak gibiyim çünkü çok değişen bir şey olmadığını farkettim parçaları seçerken ileriye dönük olsun madem DDR4 de de aynı DDR5 de de aynı 2 bin lira anca var arada çok fark yok cüzi miktarda yani boşuna tartışma yalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Özkan
Galiba DDR5 toplayacak gibiyim çünkü çok değişen bir şey olmadığını farkettim parçaları seçerken ileriye dönük olsun madem DDR4 de de aynı DDR5 de de aynı 2 bin lira anca var arada çok fark yok cüzi miktarda yani boşuna tartışma yalım
https://www.incehesap.com/southpaws...=1773835,1261575,632598,960006,1697565,243242 Hocam bu sistem var eğer düşünürseniz 25 bine 7500f işlemci sizi gayet götürür rx7600 ekran kartı da 2060 super den daha iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,381
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom