https://www.incehesap.com/southpaws...=1773835,1261575,632598,960006,1697565,243242 Hocam bu sistem var eğer düşünürseniz 25 bine 7500f işlemci sizi gayet götürür rx7600 ekran kartı da 2060 super den daha iyidir
25 bine toplasak 10 bin lirada monitör klavye gibi dış donanımlarını toplarız 35 olur yani ondan çok paradan çıkarmak istemiyorum nasip olursa bir işe girersem birgün diyelim geri bilgisayarın parasını iade etmek istiyorum bir yaralı parmağa şifa olalım hayırlı evlat olalım düşüncem öylegeçen bir kaç ay güzel sistemler vardı aslında 4060 lı filan 20k ya vs ama arkadaş çok geç kaldı, inşallah dediğin gibi sistem gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk babanı ikna et 30k ya çıkartabilirse güzel sistem toplarsın.
23kya 4060lı hazır sistemler varFiyatı: 20 bin TLOyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet!www.incehesap.com
Oynayacağım oyunlar:
Ravenfield
Minecraft
GTA San Andreas
PUBG
Valorant
Asetto Corsa
CS 2
OMSİ 2
ETS 2
Ekran kartı hariç inşallah hepsi iyidir ama ekran kartı sıkıntı çıkarır mı ileride bana en azından 2 sene sonra çıkarsın 2 sene sorunsuz çalışsın da zaten sonra değiştirilir. Bununla herhangi bir yayın yazılım gibi işlerim yok sadece günlük kullanım ders ve oyun oynamak için alıcam. Acil yani yılbaşından evvel inşallah.
O yüzden fiyatı olabildiğince minimumda tutmak istedim maksadım bu25 bine toplasak 10 bin lirada monitör klavye gibi dış donanımlarını toplarız 35 olur yani ondan çok paradan çıkarmak istemiyorum nasip olursa bir işe girersem birgün diyelim geri bilgisayarın parasını iade etmek istiyorum bir yaralı parmağa şifa olalım hayırlı evlat olalım düşüncem öyle
Rtx 4060 ı belediyeden dağıtırcasına çoğu hazır sistem de kullanıyorlar knk gerek yok23kya 4060lı hazır sistemler var
e demekki iyi bi ekran karti değil miO yüzden fiyatı olabildiğince minimumda tutmak istedim maksadım bu
Rtx 4060 ı belediyeden dağıtırcasına çoğu hazır sistem de kullanıyorlar knk gerek yok
Reisim ekran kartın kötü belirtmişsin ama abdullah abi yeni video çekti 4200 e 1080ti fln ikinci el alabilirsin benim tercihim ama daha fazla bilgi sahibi arkadaşlar yardım edebilirlerFiyatı: 20 bin TLOyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet!www.incehesap.com
Oynayacağım oyunlar:
Ravenfield
Minecraft
GTA San Andreas
PUBG
Valorant
Asetto Corsa
CS 2
OMSİ 2
ETS 2
Ekran kartı hariç inşallah hepsi iyidir ama ekran kartı sıkıntı çıkarır mı ileride bana en azından 2 sene sonra çıkarsın 2 sene sorunsuz çalışsın da zaten sonra değiştirilir. Bununla herhangi bir yayın yazılım gibi işlerim yok sadece günlük kullanım ders ve oyun oynamak için alıcam. Acil yani yılbaşından evvel inşallah.
Tebilondaki sistemi yanlış göndermişim. https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7600-gaming-oc-8gb-a620-xpg-16gb-512gb-ssd/ bu sistemi atacaktımAMD 7500F-GIGABYTE RADEON RX 6500 XT EAGLE 4G 4GB -A620-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE RADEON RX 6500 XT EAGLE 4G 4GB -A620-512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.comddr5 istiyorsan bunlardan başka çok seçeneğin yok son sistemin işlemcisini 7500f olarak güncellersin ileri dönük olmasını istersen.ModArt-X24 V2 / AMD Ryzen 5 8400F / ASUS Radeon RX 7600 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ModArt-X24 V2 / AMD Ryzen 5 8400F / ASUS Radeon RX 7600 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Şimdi Nvidia da daha çok teknoloji ve 256 bit veri yolu var onları denemek istiyorum. Bu fiyat bandlarında en iyisini toplamaya çalışıyorum inşallah sonu selametle biter bu işinde alırız hayırlısı ile alırız şu bilgisayarıhttps://www.incehesap.com/southpaws...=1773835,1261575,632598,960006,1697565,243242 Hocam bu sistem var eğer düşünürseniz 25 bine 7500f işlemci sizi gayet götürür rx7600 ekran kartı da 2060 super den daha iyidir
4060 iyi de şöyle diyim ben Mercedeslerin eski kasalarını seviyorum o hesap yani Nvidia'nın modifikasyon yapılmış eskilerini tercih ediyorume demekki iyi bi ekran karti değil mi
Şimdi Nvidia da daha çok teknoloji ve 256 bit veri yolu var onları denemek istiyorum. Bu fiyat bandlarında en iyisini toplamaya çalışıyorum inşallah sonu selametle biter bu işinde alırız hayırlısı ile alırız şu bilgisayarı
Olsun ya nolcak ki yetiversin bana bilgisayarsızlıktan canım sıkılıyor artık iyisini kötüsünü gözüm görmüyor kusura bakmayınız ama okuldakiler sarmıyor orada herkes kimden ne koparsam derdinde hiçbir adam akıllı sohbet yok anca kız muhabbeti Instagram falan konuşuyorlar her gün yok sen şunu ben bunu takip ediyorum falan hergün "bağımlıyım tenine , böyle sever" gibi sürekli kalitesiz aşk konulu pop şarkı açıyorlar tahtadan. Bu kalitesiz insanlarla aynı ortamı paylaşıyoruz eve geliyom rahatlıyorum bide bilgisayar oldu mu dadından yenmez o yüzden bu işlere giriştim. En iyi anlaştığım agalar grubunu kurduk watsabta arada yazışıyoruz onlarla da oyun oynamak istiyorum berabercehocam bundan başka da bu fiyata yok sanırım böyle bir sistem ekran kartı ve işlemcisi yeterli sizi götürür hafıza biraz az hocam sonradan isterseniz ekran kartı ve işlemci güncelleyeceğiniz fiyata sayarsınız en mantıklısı nvidia-ddr5'te bu sistem gibiAMD 7500F-GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB-GIGABYTE A620M-H-KINGSTON 16GB-512 GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB-GIGABYTE A620M-H-KINGSTON 16GB-512 GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
4060'a belediye dağıtıyor gibi demişsiniz hocam fakat bunun yerine bence 2060 almak gibi bir hata yapmayın çok daha uyguna gelmeyecek ise
2060 superi ucuza değil de 4060 fiyatına alırsan olan parana olur bir kaç sene sonra pişman olursun aynı fiyata kesinlikle 4060 almalıdın bence arada frame gen ve dlss3 farkı var hiç yoktan. Paranı daha doğru değerlendirmek istersen 4060 almalısın. Şuan yüksek grafikli oyun oynamıyor olman daha sonra oynamıyor olacağın anlamına gelmez.Olsun ya nolcak ki yetiversin bana bilgisayarsızlıktan canım sıkılıyor artık iyisini kötüsünü gözüm görmüyor kusura bakmayınız ama okuldakiler sarmıyor orada herkes kimden ne koparsam derdinde hiçbir adam akıllı sohbet yok anca kız muhabbeti Instagram falan konuşuyorlar her gün yok sen şunu ben bunu takip ediyorum falan hergün "bağımlıyım tenine , böyle sever" gibi sürekli kalitesiz aşk konulu pop şarkı açıyorlar tahtadan. Bu kalitesiz insanlarla aynı ortamı paylaşıyoruz eve geliyom rahatlıyorum bide bilgisayar oldu mu dadından yenmez o yüzden bu işlere giriştim. En iyi anlaştığım agalar grubunu kurduk watsabta arada yazışıyoruz onlarla da oyun oynamak istiyorum beraberce