Neler Yeni

İncehesap sihirbazından hazır PC

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Rogas
O bütçeyle sıvı soğutucu işine hiç girme kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes Özkan
https://www.incehesap.com/southpaws...=1773835,1261575,632598,960006,1697565,243242 Hocam bu sistem var eğer düşünürseniz 25 bine 7500f işlemci sizi gayet götürür rx7600 ekran kartı da 2060 super den daha iyidir
ddr5 istiyorsan bunlardan başka çok seçeneğin yok son sistemin işlemcisini 7500f olarak güncellersin ileri dönük olmasını istersen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
geçen bir kaç ay güzel sistemler vardı aslında 4060 lı filan 20k ya vs ama arkadaş çok geç kaldı, inşallah dediğin gibi sistem gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk babanı ikna et 30k ya çıkartabilirse güzel sistem toplarsın.
25 bine toplasak 10 bin lirada monitör klavye gibi dış donanımlarını toplarız 35 olur yani ondan çok paradan çıkarmak istemiyorum nasip olursa bir işe girersem birgün diyelim geri bilgisayarın parasını iade etmek istiyorum bir yaralı parmağa şifa olalım hayırlı evlat olalım düşüncem öyle:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
kerem erikci
Fiyatı: 20 bin TL
Oynayacağım oyunlar:
Ravenfield
Minecraft
GTA San Andreas
PUBG
Valorant
Asetto Corsa
CS 2
OMSİ 2
ETS 2

Ekran kartı hariç inşallah hepsi iyidir ama ekran kartı sıkıntı çıkarır mı ileride bana en azından 2 sene sonra çıkarsın 2 sene sorunsuz çalışsın da zaten sonra değiştirilir. Bununla herhangi bir yayın yazılım gibi işlerim yok sadece günlük kullanım ders ve oyun oynamak için alıcam. Acil yani yılbaşından evvel inşallah.
23kya 4060lı hazır sistemler var

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
25 bine toplasak 10 bin lirada monitör klavye gibi dış donanımlarını toplarız 35 olur yani ondan çok paradan çıkarmak istemiyorum nasip olursa bir işe girersem birgün diyelim geri bilgisayarın parasını iade etmek istiyorum bir yaralı parmağa şifa olalım hayırlı evlat olalım düşüncem öyle:)
O yüzden fiyatı olabildiğince minimumda tutmak istedim maksadım bu

23kya 4060lı hazır sistemler var
Rtx 4060 ı belediyeden dağıtırcasına çoğu hazır sistem de kullanıyorlar knk gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
kerem erikci
O yüzden fiyatı olabildiğince minimumda tutmak istedim maksadım bu

Rtx 4060 ı belediyeden dağıtırcasına çoğu hazır sistem de kullanıyorlar knk gerek yok
e demekki iyi bi ekran karti değil mi

KHenry44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kadirhan
Fiyatı: 20 bin TL
Oynayacağım oyunlar:
Ravenfield
Minecraft
GTA San Andreas
PUBG
Valorant
Asetto Corsa
CS 2
OMSİ 2
ETS 2

Ekran kartı hariç inşallah hepsi iyidir ama ekran kartı sıkıntı çıkarır mı ileride bana en azından 2 sene sonra çıkarsın 2 sene sorunsuz çalışsın da zaten sonra değiştirilir. Bununla herhangi bir yayın yazılım gibi işlerim yok sadece günlük kullanım ders ve oyun oynamak için alıcam. Acil yani yılbaşından evvel inşallah.
Reisim ekran kartın kötü belirtmişsin ama abdullah abi yeni video çekti 4200 e 1080ti fln ikinci el alabilirsin benim tercihim ama daha fazla bilgi sahibi arkadaşlar yardım edebilirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes Özkan
ddr5 istiyorsan bunlardan başka çok seçeneğin yok son sistemin işlemcisini 7500f olarak güncellersin ileri dönük olmasını istersen.
Tebilondaki sistemi yanlış göndermişim. https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7600-gaming-oc-8gb-a620-xpg-16gb-512gb-ssd/ bu sistemi atacaktım

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
Umarim ironidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
https://www.incehesap.com/southpaws...=1773835,1261575,632598,960006,1697565,243242 Hocam bu sistem var eğer düşünürseniz 25 bine 7500f işlemci sizi gayet götürür rx7600 ekran kartı da 2060 super den daha iyidir
Şimdi Nvidia da daha çok teknoloji ve 256 bit veri yolu var onları denemek istiyorum. Bu fiyat bandlarında en iyisini toplamaya çalışıyorum inşallah sonu selametle biter bu işinde alırız hayırlısı ile alırız şu bilgisayarı

e demekki iyi bi ekran karti değil mi
4060 iyi de şöyle diyim ben Mercedeslerin eski kasalarını seviyorum o hesap yani Nvidia'nın modifikasyon yapılmış eskilerini tercih ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes Özkan
Şimdi Nvidia da daha çok teknoloji ve 256 bit veri yolu var onları denemek istiyorum. Bu fiyat bandlarında en iyisini toplamaya çalışıyorum inşallah sonu selametle biter bu işinde alırız hayırlısı ile alırız şu bilgisayarı
hocam bundan başka da bu fiyata yok sanırım böyle bir sistem ekran kartı ve işlemcisi yeterli sizi götürür hafıza biraz az hocam sonradan isterseniz ekran kartı ve işlemci güncelleyeceğiniz fiyata sayarsınız en mantıklısı nvidia-ddr5'te bu sistem gibi

4060'a belediye dağıtıyor gibi demişsiniz hocam fakat bunun yerine bence 2060 almak gibi bir hata yapmayın çok daha uyguna gelmeyecek ise

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
hocam bundan başka da bu fiyata yok sanırım böyle bir sistem ekran kartı ve işlemcisi yeterli sizi götürür hafıza biraz az hocam sonradan isterseniz ekran kartı ve işlemci güncelleyeceğiniz fiyata sayarsınız en mantıklısı nvidia-ddr5'te bu sistem gibi

4060'a belediye dağıtıyor gibi demişsiniz hocam fakat bunun yerine bence 2060 almak gibi bir hata yapmayın çok daha uyguna gelmeyecek ise
Olsun ya nolcak ki yetiversin bana bilgisayarsızlıktan canım sıkılıyor artık iyisini kötüsünü gözüm görmüyor kusura bakmayınız ama okuldakiler sarmıyor orada herkes kimden ne koparsam derdinde hiçbir adam akıllı sohbet yok anca kız muhabbeti Instagram falan konuşuyorlar her gün yok sen şunu ben bunu takip ediyorum falan hergün "bağımlıyım tenine , böyle sever" gibi sürekli kalitesiz aşk konulu pop şarkı açıyorlar tahtadan. Bu kalitesiz insanlarla aynı ortamı paylaşıyoruz eve geliyom rahatlıyorum bide bilgisayar oldu mu dadından yenmez o yüzden bu işlere giriştim. En iyi anlaştığım agalar grubunu kurduk watsabta arada yazışıyoruz onlarla da oyun oynamak istiyorum beraberce

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes Özkan
Olsun ya nolcak ki yetiversin bana bilgisayarsızlıktan canım sıkılıyor artık iyisini kötüsünü gözüm görmüyor kusura bakmayınız ama okuldakiler sarmıyor orada herkes kimden ne koparsam derdinde hiçbir adam akıllı sohbet yok anca kız muhabbeti Instagram falan konuşuyorlar her gün yok sen şunu ben bunu takip ediyorum falan hergün "bağımlıyım tenine , böyle sever" gibi sürekli kalitesiz aşk konulu pop şarkı açıyorlar tahtadan. Bu kalitesiz insanlarla aynı ortamı paylaşıyoruz eve geliyom rahatlıyorum bide bilgisayar oldu mu dadından yenmez o yüzden bu işlere giriştim. En iyi anlaştığım agalar grubunu kurduk watsabta arada yazışıyoruz onlarla da oyun oynamak istiyorum beraberce
2060 superi ucuza değil de 4060 fiyatına alırsan olan parana olur bir kaç sene sonra pişman olursun aynı fiyata kesinlikle 4060 almalıdın bence arada frame gen ve dlss3 farkı var hiç yoktan. Paranı daha doğru değerlendirmek istersen 4060 almalısın. Şuan yüksek grafikli oyun oynamıyor olman daha sonra oynamıyor olacağın anlamına gelmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,264
Üyeler
163,456
Son üye
Kuversa
Top Bottom