Doc Psycho
80+ Bronze
Gaming gecesinde RX 580 aldım ve yorumlardan olumlu bir şey söyleyen olmadı ödeme onaylandı aşamasında siparişi iptal ederler mi
ödeme onaylandıysa iptal edemezssin.Gaming gecesinde RX 580 aldım ve yorumlardan olumlu bir şey söyleyen olmadı ödeme onaylandı aşamasında siparişi iptal ederler mi
Ciddi misinizödeme onaylandıysa iptal edemezssin.
Gayet ciddi arkadaşCiddi misiniz
Nasıl yardım edelim adamların iade politikası öyleLütfen yardım edin ağlayacağım
Kargoya verilmediği için iptal edebiliyor. Öyle bir şey yok yaniP kadar da dert etme. Ödeme olduktan sonra sipariş iptal olmutor ama geldiği gibi kutuya dokunmadan iade edebilirsin işlemler uzar sadece![]()
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garip bende etmemişlerdiKargoya verilmediği için iptal edebiliyor. Öyle bir şey yok yani
Hocam mesaj olarak ilettim ve incelediğime göre ürün değişikliği olabilir lütfen yardımcı olunMesaj yazma bölümü var ordan yazıp iptal ettirebilirsin. Paran da bir hafta içinde geri yatar. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin gayet de iptal edebilir. Sadece ödeme onaylandığı için parası hemen geri yatmaz
Ödeme olduktan sonra değil kargoya verildikten sonra öyle durum olur.P kadar da dert etme. Ödeme olduktan sonra sipariş iptal olmutor ama geldiği gibi kutuya dokunmadan iade edebilirsin işlemler uzar sadece![]()
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi