Neler Yeni

İncehesap sipariş iptali

Doc Psycho

80+ Bronze
Paran varsa sıkıntı yok kargoya verilmesi için epey süren var iptal ettirirsin inşallah. Eğer olmazsa da kapıda ürünü geri gönderirsin arayıp iade işlemlerinş başlatırsın.
Hocam eninde sonunda onun parası gelsin bilgisayardan falan da vazgecerim aileme mahçup olmayayım yeter bir de dedikleri kadar kötü bir kart mi

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Hocam eninde sonunda onun parası gelsin bilgisayardan falan da vazgecerim aileme mahçup olmayayım yeter bir de dedikleri kadar kötü bir kart mi
Sanmam. Xfx çok iyi marka ısınma sorunu duymamıştım şu zamana kadar. Bana da hep iyi dediler anlamadım. Ama öğrenmene gerek yok. Eğer sana acil para lazım değilse senin bu ürünü iade etmen doğal hakkın.

Doc Psycho

80+ Bronze
Sanmam. Xfx çok iyi marka ısınma sorunu duymamıştım şu zamana kadar. Bana da hep iyi dediler anlamadım. Ama öğrenmene gerek yok. Eğer sana acil para lazım değilse senin bu ürünü iade etmen doğal hakkın.
Hocam fena değilse bence uygun bir fiyat beni 3sene götürse yeter iade etmeyedebilirim paranın acelesi yok böyle dedikleri için param boşa gitmiş gibi hissettim

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Hocam fena değilse bence uygun bir fiyat beni 3sene götürse yeter iade etmeyedebilirim paranın acelesi yok böyle dedikleri için param boşa gitmiş gibi hissettim
Sen yine ayrı bir konu aç ekran kartı ile alakalı. Almaya karar verirsen de direk letgoya koy bakalım alan olcak mı ordan da kâr edebilirsin. Sat demiyorum alan olucak mı öğrenmiş olursun. Arkadaşım 2900 e full sistem alıp 2 ay oynayıp 4500 e satmıştı onun için :)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kapına gelirse iade etme artık. 1250 lira sonuçta. Fiyatı iyi. Sorun çıkartırsa zaten iade edersin. O karta asla sıcak bakmıyorum ama kart bana sıcak bakıyor. Çünkü biraz ısınabilir.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yanlış bilgiler var.
Ürün gelmeden de iptalini sağlayabiliyorsun.

Ek olarak, ürünü kim ne diyerek kötüledi?
1250 TL verip RX580 almışsın.

emektar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Anıl Çakırbeyli
Bende 4 tane yanlıs parça sıparış verdim 2 hafta onceki gaming gecesınden aynı gun iptal ettim 3 günde param geldi + kesınlıkle iade edıorlar parayı mesaj yaz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yanlış bilgiler var.
Ürün gelmeden de iptalini sağlayabiliyorsun.

Ek olarak, ürünü kim ne diyerek kötüledi?
1250 TL verip RX580 almışsın.
Ben kötüledim. Hala da arkasındayım.

Doc Psycho

80+ Bronze
Sen yine ayrı bir konu aç ekran kartı ile alakalı. Almaya karar verirsen de direk letgoya koy bakalım alan olcak mı ordan da kâr edebilirsin. Sat demiyorum alan olucak mı öğrenmiş olursun. Arkadaşım 2900 e full sistem alıp 2 ay oynayıp 4500 e satmıştı onun için :)
Hiç öyle bir niyetim yok hocam iade etsinler paşa paşa kurtulayım vallahi strese girdim umarım para iade ederler

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Doc Psycho

80+ Bronze
Bende 4 tane yanlıs parça sıparış verdim 2 hafta onceki gaming gecesınden aynı gun iptal ettim 3 günde param geldi + kesınlıkle iade edıorlar parayı mesaj yaz
Mesajın konu başlığı sipariş iptali mesaj olarak da siparişimi iptal etmek istiyorum yazdım yeterli mi

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Neye göre?
Ne dedin?
Sıcak kart. Ön kısımları Plastik yapı gibi duruyor. Aynı modelin RX 590 olanı (fatboy daha iyidi ama bilemem) 79 derece görüyor uzay montajda. Bu modeli kullanan forumda biri vardı ona sorabilirim 84 derece falan görmüştü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,887
Üyeler
168,531
Son üye
kelvin1qq
Top Bottom