Neler Yeni

İncehesap sipariş iptali

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Kötülediler demeyin lütfen hocam.
Ben XFX önermiyorum ama bu model hakkında bir bilgim yok dedim.

Doc Psycho

80+ Bronze
Sıcak kart. Ön kısımları Plastik yapı gibi duruyor. Aynı modelin RX 590 olanı (fatboy daha iyidi ama bilemem) 79 derece görüyor uzay montajda. Bu modeli kullanan forumda biri vardı ona sorabilirim 84 derece falan görmüştü.
bu saate kartlık bir sorun değil ki kasası da kötü olmuş olabilir

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Sıcak kart. Ön kısımları Plastik yapı gibi duruyor. Aynı modelin RX 590 olanı (fatboy daha iyidi ama bilemem) 79 derece görüyor uzay montajda. Bu modeli kullanan forumda biri vardı ona sorabilirim 84 derece falan görmüştü.
Kasa kötüyse 84 derece az bile. Zaten Amd yüksek güç tüketir. Arkadaşım da asus var da ne oldu kasa ve ortamdan dolayı 90 derece görüyordu kapattı pc yi.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
bu saate kartlık bir sorun değil ki kasası da kötü olmuş olabilir
Uzay montajda RX 590 Fatboy 79 derece görürken 580 GTS' de benzer sonuçlar gösterir. Kasada 82 falan olur rahatça. 82 bana göre fazla size göre fazla değilse iade etmeyin. Kötülediğim mesajda 1250 liraya çok iyi fiyatta olduğunu ek olarak belirttim bakabilirsiniz.

Doc Psycho

80+ Bronze
Uzay montajda RX 590 Fatboy 79 derece görürken 580 GTS' de benzer sonuçlar gösterir. Kasada 82 falan olur rahatça. 82 bana göre fazla size göre fazla değilse iade etmeyin. Kötülediğim mesajda 1250 liraya çok iyi fiyatta olduğunu ek olarak belirttim bakabilirsiniz.
Hocam ben size bir laf etmedim ki zaten dikkate almasam iade etmeyi düşünmezdim sadece böyle dediler dedim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam ben size bir laf etmedim ki zaten dikkate almasam iade etmeyi düşünmezdim sadece böyle dediler dedim
Hem RX 500 serisi sorunları hemde XFX' e güvenmiyorum. Ama alıcaksanız cidden size yardım ederim. Undervolt yaparsınız olmadı.1250 iyi fiyat gerçekten.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
82 derece çok normal bir değer. Güçlü oyun oynuyorsan. Hele tek kanallı ramin varsa çok daha kötü olur.

Doc Psycho

80+ Bronze
Hem RX 500 serisi sorunları hemde XFX' e güvenmiyorum. Ama alıcaksanız cidden size yardım ederim. Undervolt yaparsınız olmadı.1250 iyi fiyat gerçekten.
Çok teşekkürler yanlış anladıysanız kusura bakmayın ben ilk kez masaüstü alıyorum parçalara hakim olmadığımdan korktum ne gelir diye

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Isı konusu kasadan kasaya, fandan fana değişiklik gösterir.
Yaşadığı şehir bile ısı değerleri üzerinde etkili olabilir.

"Ön kısımları Plastik yapı gibi duruyor."
Ön kısımları isterse ahşap olsun, bunun performans üzerinde hiç bir etkisi yok.

Ek olarak;
Üye 1.250 TL verip RX580 almış.
En ucuz RX580'ler 1.500 TL'den başlıyor.
Ekran kartı için 2.000 TL bütçesi varken, gidip RX580 aldığını düşünmüyorum.
Daha iyi ekran kartları illa ki var, ama bütçe konusu önemli.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
82 derece çok normal bir değer. Güçlü oyun oynuyorsan. Hele tek kanallı ramin varsa çok daha kötü olur.
nE. 74 geçince triggerlanıyorum. Bu arada spoiler veriyim birazdan 1650 Super ile arasında 10w olan RX 580 8GB konusu geliyor :D Kimden oldunu söylemiyim ben gazı verdim tüm iş ondan çıktı. 80 düşür dedim neyse spoiler fazla oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isı konusu kasadan kasaya, fandan fana değişiklik gösterir.
Yaşadığı şehir bile ısı değerleri üzerinde etkili olabilir.

"Ön kısımları Plastik yapı gibi duruyor."
Ön kısımları isterse ahşap olsun, bunun performans üzerinde hiç bir etkisi yok.

Ek olarak;
Üye 1.250 TL verip RX580 almış.
En ucuz RX580'ler 1.500 TL'den başlıyor.
Ekran kartı için 2.000 TL bütçesi varken, gidip RX580 aldığını düşünmüyorum.
Daha iyi ekran kartları illa ki var, ama bütçe konusu önemli.
Ben bu kartı iade et demedim ki 1250 liraya iyi olduğunu da belirttim. Hatta süper demiştim galiba. Ama bu modelin KÖTÜ olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Top Bottom