Neler Yeni

İncehesap sipariş iptali

Doc Psycho

80+ Bronze
Çok teşekkürler ve hiç önemli değil ben bu foruma basarken yardım amaçlı ve bir şeyler öğrenmek için giriyorum. Sistemin çok iyi. RAM ddr4 olsa daha iyi olurdu. Anakartın 3200mhz ye kadar destekliyor çünkü. Yine de iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynayacağın en güçlü oyun ne olacak? Merakımdan soruyorum.
Ram belirtmemişim hocam adata xpg 2x8 3000mhz cl16

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001

Doc Psycho

80+ Bronze
Çok teşekkürler ve hiç önemli değil ben bu foruma basarken yardım amaçlı ve bir şeyler öğrenmek için giriyorum. Sistemin çok iyi. RAM ddr4 olsa daha iyi olurdu. Anakartın 3200mhz ye kadar destekliyor çünkü. Yine de iyi.

Oynayacağın en güçlü oyun ne olacak? Merakımdan soruyorum.
Valla hocam belli olmaz da yani genelde arkadaşlarla LoL valorant r6 Pubg en ağır herhalde assasins Creed odyses olur galiba o da olmasa da olur

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aynen hocam sistemi atayım siz bı son değerlendirin sizi de rahatsız ettim kusura bakmayın
1600 af
B450m s2h
Malum Xfx GTS xxx rx580
Samsung Evo SSD 500gb
Dark guardian + Highpower PSU

İnşallah en iyileri sizin olur her şey gönlünüzce olsun
Kardeşim hiç panikleme kartın YouTube da detaylı inceleme ve testleri var sen sorunca bende inceledim. Pubg battle field ve gta Gibi oyunlarda 80 derece görüyor. Fakat benim bildiğim kadarıyla çoğu rx580 bu seviyelerde çalışıyor. Kasanı temiz tut gerekirse 2 fan daha tak. Korkma bu fiyat iyi. Şimdi rx 580 alırsın gtx 1650 alsaydın derler. Onu alırsın 1660 al derler. Hatta yok süper al yok ti al derken seçenek çok anlayacağın. O yüzden ihtiyacını karşılıyorsa hiç takılma.
Bu arada incehesap iade sorunlu Bi firma değil ben 2 kez iade yaptım hiç sorun yaşamadım.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Valla hocam belli olmaz da yani genelde arkadaşlarla LoL valorant r6 PUBG en ağır herhalde assasins Creed odyses olur galiba o da olmasa da olur
Her oyunu ultrada oynarsın sıkıntı yok. Grafik oyunları içinse 2x8 ram lazım.

Doc Psycho

80+ Bronze
Kardeşim hiç panikleme kartın YouTube da detaylı inceleme ve testleri var sen sorunca bende inceledim. PUBG battle field ve gta Gibi oyunlarda 80 derece görüyor. Fakat benim bildiğim kadarıyla çoğu rx580 bu seviyelerde çalışıyor. Kasanı temiz tut gerekirse 2 fan daha tak. Korkma bu fiyat iyi. Şimdi rx 580 alırsın gtx 1650 alsaydın derler. Onu alırsın 1660 al derler. Hatta yok süper al yok ti al derken seçenek çok anlayacağın. O yüzden ihtiyacını karşılıyorsa hiç takılma.
Bu arada incehesap iade sorunlu Bi firma değil ben 2 kez iade yaptım hiç sorun yaşamadım.
Çok teşekkürler bilgilendirici bir yazıydı siz de içime su serptiniz

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Kasayı toplayınca da ne yapman gerektiğini biliyorsundur ya da öğrenirsin. Acele etmek istiyorsan yazayım hepsini :D

80 derece kartı yakmaz değil mi hocam uzun kullanımda
Hayır 80 ağır oyunlarda görürsün ve normal derece

Doc Psycho

80+ Bronze
Ben genelde LoL valorant oynarım hocam onlarda kaç derece olur

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok teşekkürler bilgilendirici bir yazıydı siz de içime su serptiniz
Bu arada ben geçen indirimden 1660süper ve team VULCAN ram aldım. 2320 TL ye kargodan geldi ertesi gün 2700 e sattım.
Hadi geldi aldın ama kullanmak istemedin diyelim. Letgo ya koy 1300 e babanın oğluna satarsın.
Çünkü piyasadaki 2. El rx 580 ler genelde mining çıkması o yüzden kimse yanaşmıyor bu kartın ikinci eline.

Doc Psycho

80+ Bronze
Bu arada ben geçen indirimden 1660süper ve team VULCAN RAM aldım. 2320 TL ye kargodan geldi ertesi gün 2700 e sattım.
Hadi geldi aldın ama kullanmak istemedin diyelim. Letgo ya koy 1300 e babanın oğluna satarsın.
Çünkü piyasadaki 2. El rx 580 ler genelde mining çıkması o yüzden kimse yanaşmıyor bu kartın ikinci eline.
Hocam iyi mi kötü mü pek anlamadım herhalde ben kullanmadan satacağım diye dediniz yani ikinci el sayılmaz ne de olsa

Top Bottom