İnşallah o raddeye gelmez ne diyelimKardeşim iade iste yapmazlarsa tüketici haklarına git, anasını ağlatırlar.
Doğru diyorsun bu tüm alışverişlerde böyle yoksa için içini yerEkran kartını aldığımdan beri araştırıyorumbirileri iyi alınır diyor birileri bunu alıcağına işte şu ekran kartını al diyorda al dedikleri ekran kartıda bu karttan minimum 500 TL pahalı
bence alanın içine sinmesi lazım
Sonuç ne, kalıyor mu? Gidiyor mu?Doğru diyorsun bu tüm alışverişlerde böyle yoksa için içini yer
Abi sen ve birkaç arkadaş sağolsun kalsın diyorum bakalım ya var mı diyeceğinSonuç ne, kalıyor mu? Gidiyor mu?
Yani diyeceğin derken son bı tavsiyen var mı ne yapmalıyımAbi sen ve birkaç arkadaş sağolsun kalsın diyorum bakalım ya var mı diyeceğin
Ekstra bir şey yok. İyi fiyattan aldın, güle güle kullan.Abi sen ve birkaç arkadaş sağolsun kalsın diyorum bakalım ya var mı diyeceğin
Yani diyeceğin derken son bı tavsiyen var mı ne yapmalıyım
Saolun iyi gecelerEkstra bir şey yok. İyi fiyattan aldın, güle güle kullan.
Ürün kapina geldikten sonra bile iptal edebilirsin. Can sıkacak durum yok.Gaming gecesinde RX 580 aldım ve yorumlardan olumlu bir şey söyleyen olmadı ödeme onaylandı aşamasında siparişi iptal ederler mi
Saolun vallahi büyük strese girmiştim galiba bilgisayar falan toplayamayacağımÜrün kapina geldikten sonra bile iptal edebilirsin. Can sıkacak durum yok.
Dün yazdığım mesaj üzerine şimdi uyandığımda talebi alıp siparişi iptal etmişler sevinsem mi üzülsem mi bilemedim en azından daha bildiğim bir kart alacağım
1650 Supere bakacağım artık siparişi iptal ettiler pişman gibiyim iyi fiyata aldım aslında ama neyseDaha bilindik nerden hangi ekran kartını alıcaksın ki ?