Neler Yeni

İncehesap sipariş iptali

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Hocam kusura bakmayın o ilk konuda ben de vardım ve xfx önermiyorum bu modeli bilmiyorum ama dedim ve bu konuda gerçekten çok üzüldüm bu korkuyu ben de biliyorum sistem toplarken benim de aklıma geliyordu kusura bakmayın cidden çok üzgünüm keşke öyle bir şey yazmasaydım.

Doc Psycho

80+ Bronze
Hocam kusura bakmayın o ilk konuda ben de vardım ve xfx önermiyorum bu modeli bilmiyorum ama dedim ve bu konuda gerçekten çok üzüldüm bu korkuyu ben de biliyorum sistem toplarken benim de aklıma geliyordu kusura bakmayın cidden çok üzgünüm keşke öyle bir şey yazmasaydım.
Hocam sizin bilginizi paylaşmaktan başka yaptığınız bir şey yok canınız sağolsun iyiki de dediniz belki olabilecek başka kötü şeyleri engellediniz lütfen böyle düşünmeyin ben anlamadığımdan ve bayadır sistem düşündüğümden korktum ister istemez

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben satmak istersen diye söyledim.
Bu arada bende aldım bu akşam kullanıcam. Yani bence hiç panikleme al kartı güle güle kullan. Hiç kimseyide takma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkürler bilgilendirici bir yazıydı siz de içime su serptiniz
Bu arada şunuda belirteyim. Çoğu İnternet kafe rx580 kullanır. Kötü olsa onlar almazlar.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Hocam sizin bilginizi paylaşmaktan başka yaptığınız bir şey yok canınız sağolsun iyiki de dediniz belki olabilecek başka kötü şeyleri engellediniz lütfen böyle düşünmeyin ben anlamadığımdan ve bayadır sistem düşündüğümden korktum ister istemez
Hocam net bir şey söylemedim ama genel olarak XFX kartları ısındığı için yani haber vermek istedim.
benim biraz soğutma konusunda takıntım var.
İçim rahatladı birazcık çünkü kimseye bir hata yaptırmak istemem ve içten içe bir vicdan azabı yaşıyorum bu hissi biliyorum ve ben içimden dışarı atamamıştım atınca da böyle oluyormuş bunu görünce zaten içim parçalandı.
Umarım beklediğinizden çok daha iyi olur çok daha serin çalışır baktınız ki çok ısınıyor manuel olarak fan hızını ayarlayabilirsiniz.

Atherin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yasin Menekşe
Merhaba öncelikle şimdi bu arkadaş gibi benimde bütçem 3.5 4bin tl arası bende bu indirimden 1250 liraya xfx rx 580 aldım. Şimdi bu bütçeye bu ekran kartı iyi değil mi ? gidip 1660 super karta 2.500 tl vericek param yok ben anlayamadım birileri iyi diyor birileri kötü bence orta yolunu bulalım ki ya iptal edelim ya etmeyelim :D

Merhaba öncelikle şimdi bu arkadaş gibi benimde bütçem 3.5 4bin TL arası bende bu indirimden 1250 liraya xfx rx 580 aldım. Şimdi bu bütçeye bu ekran kartı iyi değil mi ? gidip 1660 super karta 2.500 TL vericek param yok ben anlayamadım birileri iyi diyor birileri kötü bence orta yolunu bulalım ki ya iptal edelim ya etmeyelim :D

League of legends tarzı oyunlar oynuyorum. belki yayın açarım bu kart onu karşılayacak düzeyde sanırım

Doc Psycho

80+ Bronze
Hocam net bir şey söylemedim ama genel olarak XFX kartları ısındığı için yani haber vermek istedim.
benim biraz soğutma konusunda takıntım var.
İçim rahatladı birazcık çünkü kimseye bir hata yaptırmak istemem ve içten içe bir vicdan azabı yaşıyorum bu hissi biliyorum ve ben içimden dışarı atamamıştım atınca da böyle oluyormuş bunu görünce zaten içim parçalandı.
Umarım beklediğinizden çok daha iyi olur çok daha serin çalışır baktınız ki çok ısınıyor manuel olarak fan hızını ayarlayabilirsiniz.
Siz doğrusunu yaptınız hocam gönlünüzü ferah tutun ya daha sonra söyleseydiniz bu sefer daha kötü olacaktı sağolun her şey için

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Gaming gecesinde RX 580 aldım ve yorumlardan olumlu bir şey söyleyen olmadı ödeme onaylandı aşamasında siparişi iptal ederler mi
Fiyatı gayet iyi ve performansıda bir okadar iyi bir kart iade etmenin sebebi nedir ?

Merhaba öncelikle şimdi bu arkadaş gibi benimde bütçem 3.5 4bin TL arası bende bu indirimden 1250 liraya xfx rx 580 aldım. Şimdi bu bütçeye bu ekran kartı iyi değil mi ? gidip 1660 super karta 2.500 TL vericek param yok ben anlayamadım birileri iyi diyor birileri kötü bence orta yolunu bulalım ki ya iptal edelim ya etmeyelim :D

League of legends tarzı oyunlar oynuyorum. belki yayın açarım bu kart onu karşılayacak düzeyde sanırım
Kart gayet güçlü hocam lol ü ultra da sorunsuz oynarsınız.

Doc Psycho

80+ Bronze
Fiyatı gayet iyi ve performansıda bir okadar iyi bir kart iade etmenin sebebi nedir ?

Kart gayet güçlü hocam lol ü ultra da sorunsuz oynarsınız.
Etmemin nedeni ısınma sorunu var dediler ve plastik plaka dediler de o gigabyte gibi markalarda da oluyor sadece ısınma canımı sıktı bı anda boşa para veriyormuşum gibi geldi

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O fiyata daha iyisini bulacağını sanmam.Ayrıca yayında açarsın ultra da da oynarsın.İade etme kartın sıkıntısı yok.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Top Bottom