İncehesap sipariş iptali

Isı konusu kasadan kasaya, fandan fana değişiklik gösterir.
Yaşadığı şehir bile ısı değerleri üzerinde etkili olabilir.

"Ön kısımları Plastik yapı gibi duruyor."
Ön kısımları isterse ahşap olsun, bunun performans üzerinde hiç bir etkisi yok.

Ek olarak;
Üye 1.250 TL verip RX580 almış.
En ucuz RX580'ler 1.500 TL'den başlıyor.
Ekran kartı için 2.000 TL bütçesi varken, gidip RX580 aldığını düşünmüyorum.
Daha iyi ekran kartları illa ki var, ama bütçe konusu önemli.
Minnettarım hocam saolun ben 4000e sistem toplayacaktım bana uygun geldi ama arkadaşları suçlamak değil de böyle şeyler duyunca korktum ister istemez

Hem RX 500 serisi sorunları hemde XFX' e güvenmiyorum. Ama alıcaksanız cidden size yardım ederim. Undervolt yaparsınız olmadı.1250 iyi fiyat gerçekten.
Bahsettiğimiz kartlar geliştirmelik kartlar parası varsa 1650s daha iyi bir seçenek olabilir. 1250 çok çok uygun. Düşünmeden alırdım.

Minnettarım hocam saolun ben 4000e sistem toplayacaktım bana uygun geldi ama arkadaşları suçlamak değil de böyle şeyler duyunca korktum ister istemez
Hocam tek sorum beni 2-3 sene götürür mü sizce
Kasan iyi olursa ve 2x8 ram olursa ya da ileride eklersen 2. Rami tabi ki götürür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok rahat götürür hatta.

Herşeyde asıl mesele bütçedir. Örneğin bende 144hz monitör arıyordum en iyisinin jd olmadığını biliyorum ama 1200tl ye de daha iyisi bulunamazdı aldım yani olan f/p yakalamakta

Herkesten özür dilerim ben konulardan uzak olduğum için böyle yorumlar duyunca param boşa gitmiş gibi hissettim ve ister istemez telaşlandım ilginiz için teşekkür ederim

Elindeki bütçeye göre ideal bir kart.
Hayırlı olsun tekrardan.
2-3 sene diyorsun zaten, işini görür.

Kasa dark guardian olacak hocam öyle çok ağır oyunlar oynayan biri değilim zaten sıcaklık falan sıkıntı yaratmaz umarım
O zaman seni daha da fazla götürür. 1600af alıcaksan her oyunu sıkıntısız yayın açma garantisi veriyorum sana.

Ben de 900 e aldım. Asus dual rx 580 4gb. En temiz 2. El aldım. 2 aylık ürün garanti fatura duruyor. Biraz daha ticaret yapayım seneye değişirim ekran kartını.

O zaman seni daha da fazla götürür. 1600af alıcaksan her oyunu sıkıntısız yayın açma garantisi veriyorum sana.
Aynen hocam sistemi atayım siz bı son değerlendirin sizi de rahatsız ettim kusura bakmayın
1600 af
B450m s2h
Malum Xfx GTS xxx rx580
Samsung Evo ssd 500gb
Dark guardian + Highpower psu

Ben de 900 e aldım. Asus dual rx 580 4gb. En temiz 2. El aldım. 2 aylık ürün garanti fatura duruyor. Biraz daha ticaret yapayım seneye değişirim ekran kartını.
İnşallah en iyileri sizin olur her şey gönlünüzce olsun

Aynen hocam sistemi atayım siz bı son değerlendirin sizi de rahatsız ettim kusura bakmayın
1600 af
B450m s2h
Malum Xfx GTS xxx rx580
Samsung Evo SSD 500gb
Dark guardian + Highpower PSU

İnşallah en iyileri sizin olur her şey gönlünüzce olsun
Çok teşekkürler ve hiç önemli değil ben bu foruma basarken yardım amaçlı ve bir şeyler öğrenmek için giriyorum. Sistemin çok iyi. Ram ddr4 olsa daha iyi olurdu. Anakartın 3200mhz ye kadar destekliyor çünkü. Yine de iyi.

Oynayacağın en güçlü oyun ne olacak? Merakımdan soruyorum.

Geri