Neler Yeni

İNCEHESAP SİPARİŞ SÜRESİ

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
2 ay önce falan veriyordum ortalama 5-6 gün içinde geliyordu cuma gecesi sipariş verip perşembe günü veya cuma günü elimde oluyordu
hafta sonu dahil 7 günde montaj aşamasını gösterdiler 2 3 gün boyunca sonra 1 günde bitirip kargoya verdiler ertesi gün geldi
Bana 1-2 haftada gelmişti. Müşteri hizmetleri başarılı.
Genelde 1 hafta içnide geliyor. Ama 10 güne de sarkabilir.
hocalar bir sorum var. Benim adlığım işlemci tray'mış. Normalde değildi dikkat etmiştim yani. Faturayı 50 kez okudum. Şuan dikkatimi çekti tray fansız yazıyor. Bunlar faturada oynama yapmış olabilir mi. Kutu mutu önemli değil benim için zaten evde yer yok. Ama yarın bir gün sıkıntı çıkarsa garantide sorun yaşar mıyım?

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
hocalar bir sorum var. Benim adlığım işlemci tray'mış. Normalde değildi dikkat etmiştim yani. Faturayı 50 kez okudum. Şuan dikkatimi çekti tray fansız yazıyor. Bunlar faturada oynama yapmış olabilir mi. Kutu mutu önemli değil benim için zaten evde yer yok. Ama yarın bir gün sıkıntı çıkarsa garantide sorun yaşar mıyım?
Garantide bir sorun yaşamazsın.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Tray işlemci alınır. Sadece kutusu ve fanı yoktur. Yani mantığı şu. Firmalara toplu şekilde işlemci gönderilir. Kutusuz vs. Onlarda hazır sistem de kullanır. İncehesap bi fan takar gönderir merak etme. Garanti serviside işler.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
hayır bir sorun olmaz hazır sistemlerin çoğunda kutusuz (tray) olarak gelir fan ile beraber geliyor.en azından bende öyle geliyordu.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Garantide bir sorun yaşamazsın.
Tray işlemci alınır. Sadece kutusu ve fanı yoktur. Yani mantığı şu. Firmalara toplu şekilde işlemci gönderilir. Kutusuz vs. Onlarda hazır sistem de kullanır. İncehesap bi fan takar gönderir merak etme. Garanti serviside işler.
Eyvallah kralsınız. Başka bir fan takacaklar sistem hediyesi diye
çok hoşuma gitmedi ama... İlk sipariş verdipimde başka bir soğutucu vardı o daha şıktı. Onu bu üsteki fan ile değişmişler. Bir de psu yu değişmişler. Adını hatırlayamadım şuan ama çok daha iyi asusun 650W lık psu sunu koymuşlar o yuzden sesim çıkmadı :D

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Eyvallah kralsınız. Başka bir fan takacaklar sistem hediyesi diye
çok hoşuma gitmedi ama... İlk sipariş verdipimde başka bir soğutucu vardı o daha şıktı. Onu bu üsteki fan ile değişmişler. Bir de psu yu değişmişler. Adını hatırlayamadım şuan ama çok daha iyi asusun 650W lık psu sunu koymuşlar o yuzden sesim çıkmadı :D
PSu iyi olmuşta fan biraz dandik. FAn olarak paran olursa https://www.hepsiburada.com/snowman...-fan-p-HBV00000UVGM8?magaza=PeraElektromarket bunu al. İdare eder. İlerde istersen sıvı soğutma vs geçersin. Geçene kadar da idare edecektir seni.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Selamlar. Geçen cuma incehesap gaming gecesinden hazır sistem sipariş verdim. Pazartesi günü montajlamaya alındı. Tecrübelerinizden yararlanırsak ürün bana ne zaman ulaşır acaba. İşlemleri daha hızlandırmak açısından müşteri hizmetlerini arayıp rahatsız etmem gerekir mi ? Ürün şuan montaj aşamasında. İstanbul'da oturuyorum.
BEN 20 ekimde sipariş verdim 30 ekimde elimdeydi

Top Bottom