- Reaksiyon skoru
- 5,714
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Özelleştirme yapmışım zaten.Değiştirmemi önerdiğin bir parça var mı? Özellik kasa psu kısmında. Birde bu ekran kartı markası nasıldır sorun yaşatır mı?
Özelleştirme yapmışım zaten.Değiştirmemi önerdiğin bir parça var mı? Özellik kasa psu kısmında. Birde bu ekran kartı markası nasıldır sorun yaşatır mı?
gelirse benide etiketlesene hocamArkadaşlar şu 9060 sistemi kovaliyorum. İnşallah yarın 30k gibi bir fiyata düşer. 33.5 şuan zaten. Bileşenleri biraz daha iyi olsa 33.5 da iyi bir fiyat.
Yanlış hatırlamıyorsam 31k oluyor o sistemin fiyatı cuma günü, diğer sistemi alamadığınız daha iyi oldu, daha önü açık am5 sistem çok daha iyi tercih olur.Arkadaşlar şu 9060 sistemi kovaliyorum. İnşallah yarın 30k gibi bir fiyata düşer. 33.5 şuan zaten. Bileşenleri biraz daha iyi olsa 33.5 da iyi bir fiyat.
Kanka şuan o sistemi 33.5 yapmışlar. Umarım 30kya indirirler 1k farketmez neysede 30kya indirirlerse biraz upgrade yapardım en azından.Yanlış hatırlamıyorsam 31k oluyor o sistemin fiyatı cuma günü, diğer sistemi alamadığınız daha iyi oldu, daha önü açık am5 sistem çok daha iyi tercih olur.
Amd kullanıcılarının çoğu beğenmez ama performans olarak güzel bir işlemci. Isınma sorunlarının da kalktığı söyleniyor test eden arkadaşlar devam etsindostlar intel 14.cü nesil işlemciler tercih ediliyor mu şuan performans bakımından i5 14600kf nasıl sizce ?
onu nasıl bilebiliyoruz dostum? nelerin indirime gireceğini yaniYanlış hatırlamıyorsam 31k oluyor o sistemin fiyatı cuma günü, diğer sistemi alamadığınız daha iyi oldu, daha önü açık am5 sistem çok daha iyi tercih olur.
İndirimler saat 19 ve 22 arası sayfaya düşmeye başlıyor. 22 de indirimli fiyatları giriliyor. Bu süre zarfında f/p araştırması için gerekli zamanın oluronu nasıl bilebiliyoruz dostum? nelerin indirime gireceğini yani
onu nasıl bilebiliyoruz dostum? nelerin indirime gireceğini yani