qBedirhanq
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 160
incehesapdan bi klavye aldım ama başka bir klavye ilgimi daha çok çekti ürün elime ulaşmadan nasıl iade ederim (ürün hala paketleniyor)
Arayıp iletişim sağla firma ile.incehesapdan bi klavye aldım ama başka bir klavye ilgimi daha çok çekti ürün elime ulaşmadan nasıl iade ederim (ürün hala paketleniyor)
kapıda kabul etmezsem iadeye mi gidiyorara iade etmek istediğini söyle yapamazsan kapıda kabul etme
aramadan iade etme yolu varmıkapıda kabul etmezsem iadeye mi gidiyor
Telefonları açıyor incehesap diğer firmalara nazaran iyi arayın gitsin.kapıda kabul etmezsem iadeye mi gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aramadan iade etme yolu varmı
başka teelefondan arasam sorun olurmu hattımda sms ve dakika yokTelefonları açıyor incehesap diğer firmalara nazaran iyi arayın gitsin.
Sorun Olmaz.Bilgilerini isterler sende ver ve durumunu açıkla.başka teelefondan arasam sorun olurmu hattımda sms ve dakika yok![]()
hocam redragon k618 horus wireless mı daha iyi razer ornata v3 x mi daha iyiSorun Olmaz.Bilgilerini isterler sende ver ve durumunu açıkla.
hocam redragon k618 horus wireless mı daha iyi razer ornata v3 x mi daha iyi
redragonun type c olması benim için artı ama diğer yanlarını bilmiyorum
hocam 1500 ü geçemez malesef eski konularda bakarsanız masa almıştım ayağı tyamuk çıktı hala iade edemedimredragon=rampage
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bütçeni söyle
suanki aldığım klavyeyi yarın iade edebilirsem bakıcağım buna hocam incehesapdan %60 klavye sipariş etmiştim de pişman oldum yön tuşları yok f tuşları yok keske sipariş etmeseydimhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CT2W...33&creativeASIN=B0CT2WYVFX&linkCode=asn&psc=1 bu daha iyi bir klavye ürün full rgb+switchler çok kalit
Rampage = Gamepower hiçbir farkı yok ve Gamepower'ın switchleri kalitenin yakınından bile geçemez. Klavye konusunda aceleniz yoksa ve bütçe 1700'e çıkarsa bunu alın hocam 1700'e daha kaliteli bir klavye bulmanız çok zor.https://www.amazon.com.tr/dp/B0CT2W...33&creativeASIN=B0CT2WYVFX&linkCode=asn&psc=1 bu daha iyi bir klavye ürün full rgb+switchler çok kaliteli
Redragon'un en azından ucuza hot-swap klavyeleri var Rampage ile aynı kaliteye koyamazsınız.redragon=rampage