Neler Yeni

İncehesap Ürün İade Etme Nasıl yapılır?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
1.128 TL ye ram bellek satın aldım. Daha uygun fiyatlısını bulduğum için iade etmek istiyorum. Kargo şu anda yolda. İade talebi açtım. Anladığım kadarıyla kargocu gelince bana verilen "Kargo Anlaşma No"yu kargocuya söyleyeceğim ve ürün geri alınacak benden ve iade tamamlandıktan sonra para tekrar benim hesabıma yatacak. Doğru Anlıyor muyum?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
1.128 TL ye ram bellek satın aldım. Daha uygun fiyatlısını bulduğum için iade etmek istiyorum. Kargo şu anda yolda. İade talebi açtım. Anladığım kadarıyla kargocu gelince bana verilen "Kargo Anlaşma No"yu kargocuya söyleyeceğim ve ürün geri alınacak benden ve iade tamamlandıktan sonra para tekrar benim hesabıma yatacak. Doğru Anlıyor muyum?
evet

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
Teslim almadan iade göndermek istiyorum de direk geri gidiyor diğer türlü teslim alıp kargo koduyla gönderirsen ürünü servise yolluyorlar dediğim gibi kargoyu teslim almadan iade etmek isiyorum de

Can...

80+ Platinum
Kargoyu teslim almayın bende ram almıştım ama yanlışlıkla olmuştu aradım kargoyu teslim almayın bize geri iade oluyor dedi

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teslim almadan iade göndermek istiyorum de direk geri gidiyor diğer türlü teslim alıp kargo koduyla gönderirsen ürünü servise yolluyorlar dediğim gibi kargoyu teslim almadan iade etmek isiyorum de
Nereye yazacağaım

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kargocu geldiğinde teslim almayacağım de direk iade oluyor sonra incehesaba mesaj atarsın kargoyu teslim almadan iade ettim diye zaten onlar seni arıyorlar
Arayıp bilgilendiriyorlar sonra ürün geri geldiğinde param geri iade ediliyor. Teşekkürler.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Top Bottom